<
НОВИНИ ДНЯ: До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днями  Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС  Аспірантура за контрактом не даватиме відстрочку від мобілізації, - голова МОН  Сі Цзіньпін заявив, що Китай шукатиме врегулювання "кризи в Україні" у власний спосіб  Укргідрометцентр дав прогноз на найтепліший місяць року  Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у США  Уряд вніс зміни до порядку бронювання від мобілізаціївсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
08.09.2023 291

Чим захистити iPhone 15: огляд популярних аксесуарів

Презентація нової лінійки iPhone – важлива подія для світу сучасної техніки. Цього року ринок поповнюється 15-ми айфонами, які ще задовго до своєї появи викликали чимало суперечок і чуток. Інформація була різноманітною: подейкували про камеру із шестикратним оптичним зумом, титановий корпус, свіжі кольори, новий процесор та інші нововведення.

Сьогодні користувачів хвилюють не лише характеристики гаджету, а й чохли для iPhone 15. Адже кожному смартфону, незалежно від його новизни та якості, потрібен додатковий захист. Які протектори найбільш актуальні у 2023-2024 роках – розповість Ivan Chohol.

Силіконові кейси

Здається, на цей вид чохлів ніколи не знизиться попит. Багато користувачів обирають аксесуари із силікону з декількох причин:

- багато відтінків на вибір;

еластичність, завдяки якій із чохлом зручно взаємодіяти;

зносостійкість, яка позначається на тривалості користування;

гіпоалергенність.

Одними з найпопулярніших були та лишаються класичні Silicone Case (від Apple та інших брендів). Ці монохромні накладки вирізняються простотою, зручністю та практичністю – властивостями, що так цінують сучасні юзери. До речі, в магазині “Іван Чохол” вже можна підібрати кейс для 15-го айфона.

Прозорий захист

Далеко не кожен користувач готовий приховувати оригінальний дизайн і колір свого iPhone під захисним чохлом. Звісно, корпусом смартфона Apple та “яблучним” логотипом хочеться милуватися щодня. Особливо, якщо новенький айфон тільки нещодавно потрапив до рук власника. У такому разі цікавим та популярним рішенням буде прозорий чохол. На щастя, більшість провідних брендів випускають “невидимі” моделі. Головне – не гнатися за надто низькими цінами та надавати перевагу перевіреним компаніям-виробникам. Адже дешевий прозорий кейс із часом жовтіє, що псує зовнішній вигляд девайса.

Форма і стиль

Серед форм-факторів у сезоні 2023-2024 в топі будуть накладки та чохли-книги. Безперечна перевага панелі-накладки – у простоті. Вона захищає задню та бокові частини гаджету, при цьому підтримуючи його оригінальну конструкцію. Фактично, накладка стає з телефоном одним цілим, що позитивно позначається на комфорті користування. Чохол-книга, своєю чергою, захищає кришкою екран айфона, коли ним не користуються. Шкіряні моделі із цієї категорії виглядають доволі презентабельно.

У преміум-сегменті, серед інших, слід очікувати свіжої брендової продукції від Guess, Ferrari, BMW, Karl Lagerfeld. Прикрасити айфон вишуканим і якісним доповненням можна буде також завдяки чохлам від Kingxbar.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чим захистити iPhone 15: огляд популярних аксесуарів 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
08.09.2023 291
Еще материалы раздела «Товари та послуги»