<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
26.10.2010 14:37 14678

WOG разыграет автомобиль

Грандиозный розыгрыш призов готовит ко дню автомобилиста сеть автозаправочных комплексов WOG. Главный приз – автомобиль Skoda Fabia от компании Еврокар.

 

Участники акции также смогут выиграть холодильники, телевизоры, стиральные машины и другую бытовую технику. Для участия в розыгрыше достаточно быть зарегистрированным участником программы ПРАЙД от WOG. 15 сентября компания дала старт программе лояльности ПРАЙД, которая позволяет собирать бонусы на карточку при каждой покупке на АЗС WOG, а потом обменивать накопленные бонусы на топливо или товары в магазине.
Розыгрыш призов состоится 29 октября. Специальная комиссия должна определить победителей акции путем произвольного компьютерного отбора номеров карточек зарегистрированных участников программы ПРАЙД. Кроме автомобиля Skoda Fabia и бытовой техники будут разыграны также две тысячи комплектов подарочных бонусов, когда на каждый  выигранный номер карточки «Прайд» будет засчитано 500 бонусов. Информация о победителях будет обнародована на официальном сайте компании www.wog.ua до 5 ноября этого года.
Справка:
Сеть автозаправочных комплексов под ТМ WOG – одна из самых больших сетей АЗК на отечественном рынке нефтепродуктов. Автозаправочные комплексы WOG обеспечивают качественным топливом и предлагают необходимые услуги водителям на автодорогах государственного и международного значения, а также в больших городах Украины. На сентябрь 2010 года сеть АЗК, которые работают под ТМ WOG, состоит из 381 автозаправочной  станции у 24 регионах Украины.

Оценка материала:

4.22 / 9
WOG разыграет автомобиль 4.22 5 9
Прес-релізи / Авторинок
26.10.2010 14:37 14678
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 385
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 310
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 291
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 272
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 378