<
НОВИНИ ДНЯ: Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупантивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.09.2023 8681

Помер автор хіта "Смажений кабанчик, курка з майонезом" Володимир Єфімов

Музиканта не стало на 62-му році життя.

f0ff4e0c064a3cd0d1c8d6176767b6ea_13.09.23

Помер український музикант, учасник гурту "Степ" Володимир Єфімов, який був автором популярного хіта 90-х "Смажений кабанчик, курка з майонезом". Пише ТСН. 

Сумну новину у своєму Facebook повідомила дружина артиста Оксана Довженко. Вона зазначила, що її чоловіка не стало 11 вересня. Довженко не стала вдаватися в подробиці та розповідати, що стало причиною смерті. Володимир Єфімов пішов з життя у віці 61 рік.

"Померла моя найулюбленіша і найрідніша людина. Помер мій чоловік Володимир Єфімов", - написала у Facebook Оксана Довженко.

Користувачі у коментарях були шоковані такою новиною. Вони висловили співчуття дружині музиканта та не розуміли, як таке могло статися: "Що трапилося, ми ж розмовляли чотири дні тому і все було нормально?", "щирі співчуття", "що сталося?".

Зазначимо, Володимир Єфімов – український музикант та учасник популярного колективу "Степ", який був заснований 1995 року у Херсоні Андрієм Череднюком та Сергієм Василенком. Єфімов відомий тим, що створив популярний у 90-х хіт "Смажений кабанчик, курка з майонезом".

Нагадаємо, раніше пішов з життя український актор Юрій Потапенко. Артиста не стало у віці 58 років.

Оценка материала:

5.00 / 2
Помер автор хіта "Смажений кабанчик, курка з майонезом" Володимир Єфімов 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.09.2023 8681
Еще материалы раздела «Суспільство»