НОВИНИ ДНЯ: Чим небезпечні південні циклони взимку: пояснення Укргідрометцентру  Коли і за чиї кошти у Києві встановлять головну ялинку країни: відповіли у КМВА  Чому окупанти бояться морських дронів "Малюк": пояснення генерал-майора СБУ  Потужний циклон залишив Україну. Коли знову очікувати сніг  У Маріуполі за загадкових обставин загинули окупанти: біля них знайшли портрет Путіна  Мобілізація в Україні: кого не зможуть призвати та як отримати відстрочку  Снаряди для України: президент Латвії закликав ЄС купувати боєприпаси у будь-яких країнвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.09.2023 359

Баклажани, запечені з помідорами та сиром

Поєднавши помідори, сир та баклажани, ви отримаєте яскраву дієтичну страву. Помідори та часник додадуть легку кислинку та гостроту.

Такі баклажани дуже смачні як у гарячому, так і холодному вигляді. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Баклажани - 500 г

помідори свіжі - 300 г

сир твердий - 120 г

часник - 4 зубчики

перець чорний мелений

сіль

  1. Баклажани наріжте кружальцями завтовшки близько одного сантиметра. Добре посоліть та залиште на 30 хвилин. Потім промийте у холодній воді.
  2. Помідори наріжте кружальцями.
  3. Сир натріть на дрібній тертці, часник дрібно нарубайте ножем.
  4. Баклажани викладіть у форму для запікання. Кожне кружальце посипте часником, покладіть зверху помідор, посоліть, поперчіть і посипте сиром.
  5. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30 хвилин.

Поради:

Сир використовуйте будь-який.

Оценка материала:

5.00 / 2
Баклажани, запечені з помідорами та сиром 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.09.2023 359
Еще материалы раздела «Суспільство»