<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршу  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  Мобілізація до 25 років: чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованих  "Дружба" Китаю і Росії може сколихнути світ: Financial Times про наслідки їхнього економічного співробітництва  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українцівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.09.2023 425

Баклажани, запечені з помідорами та сиром

Поєднавши помідори, сир та баклажани, ви отримаєте яскраву дієтичну страву. Помідори та часник додадуть легку кислинку та гостроту.

Такі баклажани дуже смачні як у гарячому, так і холодному вигляді. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Баклажани - 500 г

помідори свіжі - 300 г

сир твердий - 120 г

часник - 4 зубчики

перець чорний мелений

сіль

  1. Баклажани наріжте кружальцями завтовшки близько одного сантиметра. Добре посоліть та залиште на 30 хвилин. Потім промийте у холодній воді.
  2. Помідори наріжте кружальцями.
  3. Сир натріть на дрібній тертці, часник дрібно нарубайте ножем.
  4. Баклажани викладіть у форму для запікання. Кожне кружальце посипте часником, покладіть зверху помідор, посоліть, поперчіть і посипте сиром.
  5. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30 хвилин.

Поради:

Сир використовуйте будь-який.

Оценка материала:

5.00 / 2
Баклажани, запечені з помідорами та сиром 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.09.2023 425
Еще материалы раздела «Суспільство»