<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  Коли закінчиться війна в Україні: Зеленський зробив нову заяву  Неймовірна спека. Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Зодіакальний гороскоп на липень 2024 року для всіх 12 знаків  Міноборони про темпи мобілізації: динаміка позитивна, краще ніж в березні та лютому  Чого ворог боїться найбільше: комбат дав неочікувану відповідьвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
10.10.2023 287

Як перестати боятися лікувати зуби та, нарешті, почати це робити?

А ви теж хвилюєтесь перед відвідуванням стоматолога? Навіть думка про візит викликає прискорене серцебиття, через що вас кидає в піт? Це може бути стоматофобія, або, як ще її називають, дентафобія. Особливо це стосується тих людей, які застали лікування зубів без анестезії. Був час, коли її застосовували лише в серйозних випадках, таких, як видалення зуба, наприклад. І хоча зараз, завдяки новітнім технологіям, є можливість безболісного лікування карієсу в Києві, люди з дентафобією відтягують візит до стоматолога до останнього, коли вже карієс перетворюється на пульпіт.

Причини виникнення дентафобії

Якщо ви зовсім не хвилюєтесь перед відвідуванням стоматолога, то ви просто щасливець. Для більшості все ж таки, при кожному відвідуванні стоматологічного кабінету, відчувається пускай не паніка, але психологічний стрес. І це стосується не тільки жителів колишнього СРСР. Навіть більшість мешканців таких розвинених країн як США, Британія, Німеччина, Ізраїль, де стоматологія по рівню займає перше місце, бояться відвідувати стоматолога. Звідки береться дентофобія?

Взагалі таку фобію умовно поділяють на три підвиди:

- це вроджена - є категорія людей, які з дитинства бояться будь-яких медичних маніпуляцій, будь то ін'єкції або інші обстеження;

набута - це дійсно стосується людей, які пережили хворобливі відчуття під час стоматологічного лікування;

умовна - коли майбутній пацієнт десь у розмовах з іншими людьми слухав про їх неприємні історії лікування. І на нього це справило неабияке враження, що він і сам тепер боїться йти до лікаря.

Як впоратися з негативними емоціями та перестати боятися стоматологів?

Підійдіть до питання серйозно - лікувати зуби життєво необхідно. Якщо проблему відкладати на потім, то це відбере у вас значно більше часу, нервів, коштів.

Перш ніж записатися на прийом до лікаря, погугліть усю необхідну інформацію про клініки, які використовують сучасне обладнання та новітні методи знеболення. Повірте, жоден лікар не зацікавлений в тому, щоб пацієнт відчував певний дискомфорт. Адже у таких умовах йому і працювати складніше, і результат може бути гіршим.

Ви боїтесь йти до стоматолога, бо вважаєте, що лікар вам видалить усі хворі зуби. Повірте, робота сучасного стоматолога направлена саме на те, щоб зуб врятувати, навіть самий безнадійний. У випадку, якщо дійсно ситуація патова і зуб вже не можливо врятувати, імплантація зубів розвинена зараз таким чином, що на місце видаленого можна вживити імплант, який повністю замінить зуб.

Стоматологія - це дорого. Звісно, стоматологічні послуги недешеві. Адже використовується сучасне новітнє дороге обладнання. Але потрібно розуміти, що якщо, наприклад, ви не підете сьогодні лікувати зуб, то завтра, образно говорячи, вам потрібно вже буде робити протезування. А це, повірте, обійдеться вам значно дорожче.

Тож, замість того, щоб боятися лікувати зуби та, при цьому, втрачати зуби, займіться краще пошуком свого стоматолога, якому будете довіряти. У клініці Bilobrov працюють віддані фахівці своєї справи. До того ж питанням знеболювання тут приділяють максимум уваги.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як перестати боятися лікувати зуби та, нарешті, почати це робити? 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
10.10.2023 287
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Для чего нужны поводки для собак Для чего нужны поводки для собак

    Для безопасных и комфортных выгулов домашних питомцев широко применяются специализированные поводки, подобранные с учетом их назначения, размеров и характера животного. В данной статье мы рассмотрим различные типы собачьих поводков, их особенности, преимущества и недостатки, а также дадим рекомендации по выбору подходящего варианта для щенка или собаки маленькой, средней или крупной породы.

  • Одяг на виписку для хлопчика: що потрібно взяти для новонародженого малюка Одяг на виписку для хлопчика: що потрібно взяти для новонародженого малюка

    Найважливішим пунктом у переліку речей для пологового будинку є одяг для новонародженого. Молодій матусі рекомендується почати готувати одяг на виписку з роддому для хлопчика вже приблизно за два-три місяці до передбачуваних пологів. У дитячих магазинах можна вибрати як спеціальні костюмчики для певної статі, так і універсальні речі нейтрального кольору. Головне, щоб усі елементи костюма на виписку для хлопчика були виконані з натуральних матеріалів. Перед використанням речі, звісно ж, потрібно випрати за допомогою дитячого порошку і потім пропрасувати.

  • Функционал пульта RadioMaster TX16S Функционал пульта RadioMaster TX16S
  • Meest Пошта і Shop-Express розширюють можливості онлайн-торгівлі для українців Meest Пошта і Shop-Express розширюють можливості онлайн-торгівлі для українців

    Meest Пошта і Shop-Express об’єднали зусилля, щоб спростити онлайн-продажі для підприємців. Відтепер українці можуть створити інтернет-магазин в один клік і підключити до нього доставку Meest Пошта для відправки товарів по Україні та за кордон.

  • Лампа для маникюра: как выбрать идеальное освещение для вашего рабочего места Лампа для маникюра: как выбрать идеальное освещение для вашего рабочего места

    Для каждого мастера маникюра важно иметь качественное освещение, которое позволит выполнять работу на высшем уровне. Одним из ключевых инструментов является лампа для маникюра. В этой статье мы расскажем, почему важно купить лампу для маникюра (https://ukrsalon.com.ua/collection/nastolnye-lampy-dlya-manikyura), какие виды ламп существуют и как выбрать ту, которая идеально подойдет для ваших нужд.