<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  Пропагандисти в Росії скиглять, що "СВО" провалилася  Грозові зливи та спека. Синоптик дала прогноз на 29 червня в Україні  Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Todayвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
13.10.2023 348

Гідравлічні станції (гідростанція, маслостанція): що це таке і де вони застосовуються

Маслостанція гідравлічна має вигляд насосної станції, яка використовується для перетворення різних видів енергії в механічну енергію рідини. При певному тиску потік надходить до виконавчих органів. 

Як джерело тиску та енергії гідростанції застосовуються в багатьох промислових сферах: машинобудуванні, будівництві, металургії, енергетиці та харчовій промисловості.

Конструкція маслостанції

Зазвичай гідростанція складається з основних та додаткових компонентів. Основні:

- Бак для робочої рідини, внутрішні стінки якого виготовлені із нержавіючої або звичайної сталі й покриті подвійним шаром спеціального полімерного складу. Для гідроагрегатів, що використовуються більш інтенсивно, баки оснащені додатковими внутрішніми перегородками, головне призначення яких – сприяти охолодженню та перемішуванню робочої рідини.

Насосне обладнання, важливою характеристикою якого є швидкість подання робочої рідини, яку він здатний забезпечити. Залежно від виду насоса, обладнання може бути пластинчастим, шестерним, радіально-плунжерним та аксіально-поршневим.

Первинний двигун, який може бути бензиновим, дизельним, електричним, пневматичним або гідравлічним.

Трубопровід високого тиску для з’єднання гідронасоса з робочими органами маслостанції (керуючою, розподільною та регулювальною арматурою).

Зливний фільтр для очищення робочої рідини, що повертається в гідробак, від сторонніх домішок.

Всмоктувальний фільтр з гідравлічним клапаном для очищення від сторонніх домішок робочої рідини, яка направляється із накопичувального бака до гідронасоса.

Заливна горловина, яка оснащена повітряним фільтром. Завдяки йому в момент відкривання гідробака сторонні домішки не потрапляють у робочу рідину.

Вимірювальні пристрої – це манометри та показники кількості робочої рідини в гідравлічному баку.

Розподільчі пристрої – такі елементи можуть бути електрогідравлічними або належати до типу ручного управління і складатися з однієї або декількох секцій.

Гідравлічні станції широко використовуються при експлуатації інструментів та механізованого обладнання: ланцюгових та дискових пилок, бурильних та шліфувальних машин, відбійних молотків, пресів, верстатів та інших гідравлічних спецінструментів та установок.

Шукаєте маслостанцію, яка задовольняла б потреби вашої гідравлічної системи? Відвідайте інтернет-магазин «Моторімпекс»! В асортименті представлене гідравлічне обладнання як закордонного, так і українського виробництва. Досвідчені інженери проконсультують вас щодо вибору оптимального варіанту, звертайтеся!

Оценка материала:

5.00 / 3
Гідравлічні станції (гідростанція, маслостанція): що це таке і де вони застосовуються 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
13.10.2023 348
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Для чего нужны поводки для собак Для чего нужны поводки для собак

    Для безопасных и комфортных выгулов домашних питомцев широко применяются специализированные поводки, подобранные с учетом их назначения, размеров и характера животного. В данной статье мы рассмотрим различные типы собачьих поводков, их особенности, преимущества и недостатки, а также дадим рекомендации по выбору подходящего варианта для щенка или собаки маленькой, средней или крупной породы.

  • Одяг на виписку для хлопчика: що потрібно взяти для новонародженого малюка Одяг на виписку для хлопчика: що потрібно взяти для новонародженого малюка

    Найважливішим пунктом у переліку речей для пологового будинку є одяг для новонародженого. Молодій матусі рекомендується почати готувати одяг на виписку з роддому для хлопчика вже приблизно за два-три місяці до передбачуваних пологів. У дитячих магазинах можна вибрати як спеціальні костюмчики для певної статі, так і універсальні речі нейтрального кольору. Головне, щоб усі елементи костюма на виписку для хлопчика були виконані з натуральних матеріалів. Перед використанням речі, звісно ж, потрібно випрати за допомогою дитячого порошку і потім пропрасувати.

  • Функционал пульта RadioMaster TX16S Функционал пульта RadioMaster TX16S
  • Meest Пошта і Shop-Express розширюють можливості онлайн-торгівлі для українців Meest Пошта і Shop-Express розширюють можливості онлайн-торгівлі для українців

    Meest Пошта і Shop-Express об’єднали зусилля, щоб спростити онлайн-продажі для підприємців. Відтепер українці можуть створити інтернет-магазин в один клік і підключити до нього доставку Meest Пошта для відправки товарів по Україні та за кордон.

  • Лампа для маникюра: как выбрать идеальное освещение для вашего рабочего места Лампа для маникюра: как выбрать идеальное освещение для вашего рабочего места

    Для каждого мастера маникюра важно иметь качественное освещение, которое позволит выполнять работу на высшем уровне. Одним из ключевых инструментов является лампа для маникюра. В этой статье мы расскажем, почему важно купить лампу для маникюра (https://ukrsalon.com.ua/collection/nastolnye-lampy-dlya-manikyura), какие виды ламп существуют и как выбрать ту, которая идеально подойдет для ваших нужд.