<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.10.2023 1179

Чим відмити скотч від пластикових вікон: легкий спосіб, який швидко спрацює

Якщо ви не знаєте, як швидко видалити скотч від скла, візьміть антижир із пульверизатором, завдяки якому вдасться відчистити вікна до блиску.

ScotchInfo_23.10.23

В Україні під час війни багато хто звик клеїти скотч на свої вікна, щоб захистити їх під час звукової вибухової хвилі і постаратися мінімізувати потрапляння осколків. Але часом за певних причин його потрібно зняти. У такій ситуації багато хто цікавиться, чим найкраще видалити скотч і прибрати плями від клею. Ми розповімо про метод, який вам підійде. Пише Главред. 

Придбайте хороший антижир з пульверизатором

Для початку сходіть в магазин і купіть антижир. Бажано не економити на засобі. Порадьтеся з консультантами і візьміть антижир, який буде добре видаляти плями. Найкраще, щоб засіб був із пульверизатором. Візьміть і гумові рукавички, в них вам потрібно буде працювати.

Як відмити вікна від плям після скотча

Приготуйте відро, воду і антижир. У відро залийте воду і відсуньте його подалі від вікон. Одягніть рукавички і відкрийте вікно, щоб не дихати запахом від миючого засобу.

Після цього зніміть скотч із вікон і побризкайте на них антижиром. Якщо скотч у вас і на пластиці, наносите засіб і туди. Зачекайте 1 годину і починайте змивати засіб губкою. Ви помітите, як старий клей легко відмивається.

Що робити, якщо клей від скотчу не відмивається

Якщо скотч на вікнах був досить давно, нанесіть більше засобу і почекайте ще близько 40 хвилин. Потрібно терти вікна губкою і періодично полоскати її в відрі.

Помийте вікна чистою водою

Коли ви закінчите, ваші вікна будуть чистими та свіжими. Рекомендуємо після очищення помити відро, змінити в ньому воду і ще раз помити 1-2 рази вікна вже чистою водою.

Таким чином, ви без особливих зусиль зможете відмити вікна від клею, який утворився від скотча. Можна взяти не одну, а навіть дві упаковки антижира, якщо вікна старі і давно були заклеєні скотчем.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чим відмити скотч від пластикових вікон: легкий спосіб, який швидко спрацює 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.10.2023 1179
Еще материалы раздела «Суспільство»