<
НОВИНИ ДНЯ: Прогноз погоди у травні: синоптикиня розповіла, чого очікувати українцям  Великдень-2024. Які будуть обмеження і чи скасують комендантську годину  Чи встигнуть до зими відновити енергетику України: що кажуть експерт та Міненерго  Чи справді Україна готується до перемовин з РФ у червні: в РНБО відповіли  Погода в Україні на 30 квітня: що прогнозують синоптики  Росіянин зарізав двох українських військових у Німеччині: все, що відомо про трагедію  Чому на Великдень заведено фарбувати яйця, а потім битися крашанкамивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.10.2023 4133

В Україну мчить похолодання: синоптик назвала дату, де і коли посвіжішає

Вітер може досягати штормових значень, зазначила фахівець.

У середу, 25 жовтня, в Україні додасться дощів і на півночі знизиться температура повітря. При цьому вітер може досягати штормових значень, прогнозує відома синоптик Наталка Діденко. Пише УНІАН. 

"Зміна погоди, пов'язана з візитом циклону і атмосферних фронтів, може впливати на самопочуття, провокувати головні болі і судинні загострення. Побережіть себе і подбайте про близьких", - зазначила вона.

За прогнозом Діденко, надалі по тижню погода буде вологою, але не критично холодно: вдень очікується близько +10....+14 градусів. При цьому у південній частині України буде традиційно тепліше.

Погода в Україні 24 жовтня

Нагадаємо, за прогнозом Діденко, 24 жовтня в Україні очікується помірно тепла погода.

Переважатиме суха погода, не без ранкових туманів, звичайно, зазначила вона.

Протягом дня температура повітря коливатиметься в межах +12...+17, на півдні +16...+22, на північному сході +10...+13 градусів, впевнена синоптик.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну мчить похолодання: синоптик назвала дату, де і коли посвіжішає 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.10.2023 4133
Еще материалы раздела «Суспільство»