<
НОВИНИ ДНЯ: Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгу  До Ради внесли законопроєкт, який передбачає суттєве підвищення акцизів на пальне та алкоголь  Коли до України прийде потепління: синоптикиня назвала дату  Секретар РНБО назвав кількість окупантів, які наступають на Харківщину: чи є загроза для Харкова  Нарешті: F-16 з Данії будуть у розпорядженні України протягом місяця  Закон про мобілізацію: кому з чоловіків і за яких умов можна буде виїхати за кордон – що зміниться від 18 травня  Частину України накриють дощі з грозами: синоптик дала прогноз на 15 травнявсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
25.10.2023 219

Ліжка з підіймальним механізмом: доступні моделі на ринку та їхні особливості

Функціональність ліжка — це завжди один із найголовніших критеріїв зручності виробу. На ринку сучасні моделі оснащені спеціальними коробами, нішами та висувними ящиками для зберігання постільної білизни або інших речей. Купити ліжка з підйомним механізмом — найвигідніше рішення, такі вироби дозволяють економити простір у кімнаті та зручно скласти предмети, аби в приміщенні завжди був порядок.

cozy-bedroom-ideas-5078657-hero-2763eb67d1f0404e9ab8eb7280553e8e

Різновиди підіймальних механізмів

Наразі можна виділити три основних типи механізмів для підіймання:

1. Ручний на петлях: бюджетне рішення для тих, хто готовий самостійно підіймати частину конструкції. Цей варіант не підходить для людей, які не можуть або не хочуть застосовувати фізичні зусилля.

2. З витими пружинами: механізм комфортний у використанні й доступний за ціною. Він має хороші амортизувальні властивості завдяки м'яким пружинам. Однак важливо враховувати, що вони з часом можуть вийти з ладу.

3. З газліфтом: найпопулярніше сучасне рішення, яке надає можливість легко підіймати й фіксувати меблі без зайвих фізичних зусиль. Для підняття або опускання потрібно лише натиснути у відповідному місці.

Підіймальний механізм — зручна конструкція, вона розширює функціональні можливості меблів і дозволяє раціонально використовувати простір.

Не менш популярними є ліжка, у яких підіймається основа. Для доступу до місця під матрацом достатньо просто потягнути за нижню частину. Вільний простір можна використовувати на свій розсуд. Наприклад, для зберігання постільної білизни або зимових ковдр, складання непотрібного одягу, приховування особистих речей від чужих очей та інших потреб.

Розміри ліжок із підіймальним механізмом: варіанти

Вибір оптимальних розмірів спального місця важливий не лише для забезпечення комфорту під час сну, а й для правильного розміщення меблів у спальні. Перш ніж вибрати габарити, вам варто виміряти параметри кімнати та врахувати розташування вікон, дверей та інших меблів. Це допоможе уникнути помилок та успішно придбати необхідну модель.

Оптимальні розміри:

1. Односпальні: чудовий варіант для невеликих кімнат або для одиноких осіб. Стандартні розміри односпального ліжка (90х200 см) забезпечують комфортний сон.

2. Півтораспальні (120х200 см): хороший вибір, якщо шукаєте щось середнє між односпальним та двоспальним варіантом, на такому ліжку можуть спати двоє людей, однак худорлявої статури.

3. Двоспальні (160х200 або 180х200 см): підходять для тих, хто цінує комфорт та великий простір під час відпочинку. Це ідеальний варіант для пари, який забезпечує достатньо місця для повноцінного сну.

Також важливо враховувати відповідність довжини ліжка зросту того, хто буде спати. Мінімальна рекомендована довжина спального місця — це зріст людини плюс 10–15 см запасу.

Матеріали виготовлення ліжок із підіймальним механізмом

Конструкція з такою системою повинна бути надійною, і важливу роль у забезпеченні цього критерію відіграють матеріали. Ліжка з масиву дерева https://welovemebel.com.ua/ua/catalog/krovati/filter/materialkorpusa-is-massiv-dereva/ — один із найкращих варіантів. Вироби відрізняються довговічністю, надійністю та стильним оформленням. Однак їхня вартість достатньо висока. Як альтернативу можна розглянути матеріали ДСП (деревоподібна дерев'яна плита), МДФ (середньощільні дерев'яні волокна) і їх поєднання.

251-00268_main-shot_01_lucia-dark-grey1-1000x730

ДСП — бюджетний і практичний матеріал, виготовлений із деревних стружок, склеєних за допомогою смоли. Ця плита може бути покрита ламінованою плівкою різних кольорів і текстур. Вона має достатню міцність, легкість і надійність, завдяки різноманітності покриттів можна вибрати модель, яка гармонійно поєднуватиметься з дизайном кімнати.

Важливу роль також відіграють ламелі — гнучкі планки, які підтримують основу ліжка. Для їх виготовлення застосовують гнучку деревину, яка піддається спеціальній обробці. У бюджетних моделях може використовуватися береза, а вироби середньої цінової категорії зазвичай виготовляють із клену, ясеня чи бука.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ліжка з підіймальним механізмом: доступні моделі на ринку та їхні особливості 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
25.10.2023 219
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

    Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.

  • Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке

    Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки революционизируют деревообрабатывающую отрасль. Узнайте об их преимуществах, технических характеристиках и влиянии на производство. Советы по выбору и использованию.

  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.