<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачне печиво з какао  На тепло доведеться почекати: в Україні поки що буде холодно та дощитиме, але потепління вже скоро  Коли в Україні потепліє: синоптик назвала період  Зміна міністра оборони РФ - підготовка Кремля до затяжної війни в Україні, - ISW  У вівторок в Україні буде холодно: де очікувати заморозки  В Україні 14 травня, подекуди дощитиме, вдень до +16°  Заморозки триватимуть: прогноз погоди на вівторок, 14 травнявсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
25.10.2023 333

Як правильно використовувати хімічні грілки.

Дізнайтеся, як максимально ефективно використовувати хімічні грілки для збереження тепла у холодну пору року.      

Через необхідність пошуку альтернативних джерел тепла, населення України повертається до давно забутого методу обігріву себе грілками. Щоправда з часів нашого дитинства ці локальні обігрівачі пройшли значний апгрейд і петер збільшився їх різновид та удосконалилися принципи вироблення тепла. За підсумками минулої зими українці визначилися із своїми фаворотитами в цьому сегменті ринку і ними стали саме хімічні грілки. Вони завжди працюють, швидко нагріваються, не займають багато місця, а купити грілку такого виду за доступною ціною від перевіреного виробника не складе багато часу та зусиль.

Переваги хімічних грілок

Хімічна грілка має ряд переваг над іншими грілками. Серед яких варто відзначити:

1. Зручність. Для нагрівання такої грілки не потрібно нічого підпалювати, а для надійної фіксації вона оснащена клейкою стрічкою, їх розміщення не потрібно перевіряти та поправляти;
2. Легкість. Хімічні грілки важать від 30 до 42 грам кожна, тому їх наявність зовсім вас не обтяжить;
3. Швидкість. Вони швидко вступають в реакцію та починають нагріватися і швидко кріпляться до речей;
4. Ефективність. Хімічні грілки здатні тримати стабільну температуру в середньому до 10 годин, чим можуть попередити застуду, обмороження, зняти спазм м'язів;
5. Екологічність. Склад хімічної грілки є мінеральним, а в ході термічної реакції не виникає шкідливих викидів.

Як це все можливо в одній хімічній грілці? Та досить просто!

Завдяки своєму продуманному та перевіреному часом складу. Сама хімічна грілка являє собою компактний мішечок із нетканого полотна, всередині якого міститься:

         - залізні ошурки;
         - вермикуліт;
         - активоване вугілля;
         - сіль;
         - вода.
Після взаємодії вмісту пакету із повітрям сіль та вода, що утримується в частинках активованого вугілля та вермикуліті, вступають з ним в реакцію та окиснюють залізні ошурки, які і починають від цього нагріватися. Цей процес відбувається до повного окиснення заліза. Користувачі зазначають з досліду, що його можна призупинити, уповільнити, поклавши грілку до зіп-пакету та перекривши доступ повітря, чим подовшити термін роботи грілки.

Щоб використання хімічної грілки було тільки в задоволення, її потрібно витягнути з герметичного пакування, потрусити протягом 5 хвилин та зафіксувати. Враховуючи що така грілка може нагріватися до 55 °C, кріпити її безпосередньо до тіла заборонено, рекомендовано робити це на одяг чи у взуття за принципом устілки. До того ж купити грілку хімічної дії можна окремо для тіла, для рук та для ніг. Останні продаются попарно.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як правильно використовувати хімічні грілки. 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
25.10.2023 333
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

    Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.

  • Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке

    Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки революционизируют деревообрабатывающую отрасль. Узнайте об их преимуществах, технических характеристиках и влиянии на производство. Советы по выбору и использованию.

  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.