<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю  В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.10.2023 650

Які дні народження не можна святкувати, щоб уникнути біди та проблем

Який вік не варто святкувати згідно з прикметами та чому.

920a594f4cf9e9a1ec5e3aa9d5c464c7_26.10.23

Хто не любить святкувати день народження? Зазвичай, це один з найприємніших днів року - подарунки, веселощі, друзі, сюрпризи. Але як свідчать повір'я, говорять астрологи та езотерики, не всі дати можна святкувати. Пише ТСН. 

Які дні народження не треба святкувати, щоб не накликати біду

  • Не потрібно святкувати 9 років. Причина - цю дату пов'язують з поминками на дев'ятий день після смерті людини. Вважається, що протягом 9 днів душа людини ще знаходиться в рідному домі, а на  дев'ятий день  його залишає. Тому у цей день влаштовують поминки,  моляться, а в церкві в цей день правлять службу за покійного. Звідки й повір'я - не відзначати десятиріччя.
  • З давніх-давен вважалося, що цифра 13 має сакральне значення і приносить нещастя. Люди й досі вірять в прокляття п'ятниці, яка припадає на 13 число, в деяких країнах не ставлять цю цифру на квартирах, поверхах, будинках. Щоб уберегтися всіляких бід і рекомендують не святкувати 13 років.
  • 33 роки не рекомендують святкувати, в першу чергу, чоловікам, тому що цю дату пов'язують з віком Христа. Саме у 33 роки Ісуса Христа розіп'яли, в цьому віці він прийняв мученицьку смерть заради всього людства. вважається, що святкування 33 років може принести чоловікові багато невдач і проблем.
  • Напевно, найвідоміше повір'я не святкувати 40 років. Вважається, що саме на 40 день душа покійного остаточно залишає землю. І цього дня організовують поминки за померлими. Не святкувати з розмахом 40-річчя рекомендують і астрологи, оскільки цей вік є кризовим.
  • Не так популярно, як 40-річчя для чоловіків, але й відома прикмета, що не можна святкувати 53 роки жінкам. Після 50 років жінки починають по-справжньому старіти. Не рекомендується святкувати день народження у 53 роки через те, що святкування швидкого старіння можуть прискорити цей процес.

Тепер ви знаєте, які дні народження краще не святкувати за народними прикметами та повір'ями та порадами астрологів, а вірити в це чи ні - вирішувати тільки вам.

Оценка материала:

5.00 / 3
Які дні народження не можна святкувати, щоб уникнути біди та проблем 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
26.10.2023 650
Еще материалы раздела «Суспільство»