<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.10.2023 185819

В Україні ударять морози і випаде перший сніг: синоптики назвали дати

Перший сніг в Україні цього року випаде наприкінці листопада. А ось початок останнього місяця осені буде досить теплим.

Такий прогноз дає погодний сервіс Meteo.ua. За прогнозами синоптиків, наприкінці листопада температура знизиться аж до мінусових позначок. Пише OBOZ.UA.

А розпочнеться останній осінній місяць досить тепло. 1 листопада, температура повітря в центральних областях становитиме +12...+17, на півночі країни +12...+15, у західних областях коливатиметься в межах +7...+13. У столиці стовпчики термометрів показуватимуть +10...+16.

У Черкасах 1 листопада стоятиме похмура погода, температура коливатиметься в межах +12...+16. Вітер південний, 7 м/сек. У Чернігові 1 листопада очікується помірний дощ, а температура повітря становитиме +12...+15 градусів. Вітер північний, 6 м/сек.

У Львові 1 листопада сонце деколи виглядатиме з-за хмар, проте очікуються помірні опади у вигляді дощу. Температура повітря становитиме +8...+14. Вітер  північно-західний, 8 м/сек.

В Івано-Франківську 1 листопада також йтиме дощ. Температура повітря коливатиметься в межах +10...+12. Вітер північно-західний, 6 м/сек.

У Рівному 1 листопада очікується похмура погода без дощу. Температура повітря зранку становитиме +12, але до вечора знижуватиметься. Вже вдень стовпчики термометрів показуватимуть +10, а вночі +7. Вітер західний, 6 м/сек.

У Києві 1 листопада буде досить тепло, але дощитиме. Температура коливатиметься в межах +10...+16. Вітер північний, 6 м/сек.

З 7-8 листопада температура почне знижуватись, і вже до середини місяця опуститься подекуди до 0.

16 листопада перші заморозки охоплять всю Україну і до кінця місяця температура повітря буде коливатися від -1 до +7 градусів.

26 листопада випаде перший сніг. Щоправда, він буде мокрим і в перемішку з дощем. Такі опади очікуються на заході країни – у Львівській та Рівненській областях.

Оценка материала:

4.00 / 4
В Україні ударять морози і випаде перший сніг: синоптики назвали дати 4.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
29.10.2023 185819
Еще материалы раздела «Суспільство»