<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.10.2023 929

Погода на Новий рік в Україні: синоптикиня здивувала прогнозом

Швидше за все, погода на Новий рік в Україні знову буде аномально теплою, без снігу і морозу.

Погода на Новий рік в Україні, ймовірно, буде аномально теплою, без снігу та морозу. Опади можливі лише у вигляді невеликого мокрого снігу. Пише ТСН.

Такий прогноз для OBOZ.UA озвучила завідувачка відділу кліматичних досліджень та довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Вазіра Мартазінова.

З її слів, зими стали "нестійкими за температурним режимом". Це означає, що, як і в минулі роки, цієї зими знову очікуються температурні "гойдалки", хоча й не такі сильні, як, зокрема, в теплу пору року, коли температура повітря змінювалася на 10 градусів протягом двох днів, каже Вазіра Мартазінова.

За прогнозом метеорологині, опадів узимку буде мало. Через здебільшого плюсові температури очікується переважно сніг з дощем або мокрий сніг.

Щодо погоди на Новий рік-2024, вона, імовірно, знову буде без снігу та морозу.

"З огляду на попередній рік, йде така сама аналогія", – сказала вона і додала, що варто чекати на невеликий "плюс" удень та 0 або невеликий "мінус" у нічні години.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погода на Новий рік в Україні: синоптикиня здивувала прогнозом 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
30.10.2023 929
Еще материалы раздела «Суспільство»