<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.10.2023 1111

Найтепліший день. Синоптик дала прогноз на 31 жовтня в Україні

31 жовтня, в Україні буде один із найтепліших днів найближчим часом. Причому дощів також не очікується, але настрій від теплого дня може зіпсувати вітер.

imgonline_com_ua_resize_desdw6lo4uev_650x410_31.10.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"31 жовтня в Україні очікується найтепліший день у найближчій перспективі. Температура повітря протягом дня передбачається +17...+24 градуси", - розповіла вона.

Навіть вночі, за даними синоптика, буде тепло, +10...+14, на сході та північному сході +8...+11 градусів.

Синоптик також зазначила, що дощів завтра не буде, хоча "протистояння східного антициклону та західних циклонічних процесів спричинить рвучкий вітер, часом до штормових поривів".

Погода в Києві

У Києві жовтень завершиться сухою дуже теплою погодою, вдень до +19 градусів.

"Єдиний дискомфорт - вже згадуваний поривчастий вітер південного походження", - додала Діденко, зазначивши, що його швидкість буде меншою, ніж 28 жовтня.

Як розповідала синоптик Наталка Діденко, у Києві 28 жовтня очікувався сильний північно-західний вітер із штормовими поривами до 20 м/с і більше. Цікаво, що саме 28 жовтня у Києві було зафіксовано рекорд максимальної швидкості вітру.

Оценка материала:

5.00 / 2
Найтепліший день. Синоптик дала прогноз на 31 жовтня в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.10.2023 1111
Еще материалы раздела «Суспільство»