<
НОВИНИ ДНЯ: Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паскивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.10.2023 8392

В Україну ввірветься "літнє" тепло: синоптикиня розповіла про сюрприз і назвала дату першого значного похолодання

Вівторок 31 жовтня в Україні буде найтеплішим найближчим часом. Температура повітря підніметься до +24 градусів удень і до +14 вночі. У середу 1 листопада пройде дощ, після якого дещо похолоднішає. Відчутніше похолодання очікується вже з 7 листопада.

2d96bfaa3c96d99d739d4e2570b3c3e9_31.10.23

Такий прогноз погоди озвучила українська синоптикиня Наталка Діденко. "31 жовтня в Україні очікується найтепліший день у найближчій перспективі. Температура повітря протягом дня передбачається +17 +24 градуси. Навіть вночі буде тепло, +10 +14, на сході та північному сході +8 +11 градусів", – спрогнозувала вона. Пише OBOZ.UA.

За словами синоптикині, дощів не буде завдяки антициклональному характеру погоди.

Разом із тим передбачається рвучкий вітер, часом до штормових поривів через протистояння східного антициклону та західних циклонічних процесів.

Але він не буде таким сильним, як у суботу 28 жовтня.

У Києві у віторок дуже тепло, вдень до +19 градусів, та сухо, однак із поривчастим вітром південного походження, прогнозує Діденко.

У середу пройде дощ та дещо похолоднішає.

"До кінця тижня температура повітря в Україні коливатиметься в прийнятних межах, без морозів та снігу. Відчутніше похолоднішає з 7-го листопада, проте також не критично. Вже більш відповідна сезону холодна погода ймовірна з 12-го листопада", – розповіла синоптикиня.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– 28 жовтня Україну накрила штормова погода, вітер масово валив дерева, низка населених пунктів залишилася без світла.

– У Києві в суботу було зафіксовано рекорд максимальної швидкості вітру.

– Раніше синоптики спрогнозували, що зимова погода прийде до України на початку листопада. На півночі країни стовпчики термометра опустяться до -6 градусів морозу.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну ввірветься "літнє" тепло: синоптикиня розповіла про сюрприз і назвала дату першого значного похолодання 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.10.2023 8392
Еще материалы раздела «Суспільство»