<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.11.2023 2778

Синоптик Діденко розказала, яка погода буде в Україні 1 листопада

Атмосферний фронт принесе в Україну опади та подекуди похолодання.

Листопад розпочнеться в Україні візитом атмосферного фронту із заходу. Через це очікуються дощі та подекуди - зниження температури. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко. Пише УНІАН. 

За її даними, 1 листопада скрізь в Україні, окрім Луганщини, пройдуть періодичні дощі. У другій половині дня у західних областях, на півночі України та на Одещині опади припиняться.

"Температура повітря знизиться на кілька градусів на заході та у північній частині, вдень очікується +11...+14 градусів", - прогнозує Наталка Діденко.

Водночас на сході, півдні та в більшості центральних областей ще побуде тепла погода, максимально +15...+20, на крайньому півдні повітря прогріється до +22 градусів.

У Києві 1 листопада збільшиться хмарність, прийдуть разом із атмосферним фронтом дощі, а температура повітря знизиться і впродовж дня не перевищуватиме +14 градусів.

"Надалі буде хоча й свіжа погода, проте серйозного похолодання поки що не видно. Більш відчутним зниження температури, за попередніми прогнозами, очікується з 12 листопада, проте навіть без нічних "мінусів", - спрогнозувала синоптик.

Погода у листопаді 2023 - прогноз

Листопад в Україні 2023 буде теплим та дощовим. Опади очікуються переважно у вигляді дощу, мряки, подекуди - з мокрим снігом. Водночас встановлення снігового покриву не прогнозується.

У першій декаді місяці подекуди узахідних та північних областях може випасти місцями місячна норма.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик Діденко розказала, яка погода буде в Україні 1 листопада 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.11.2023 2778
Еще материалы раздела «Суспільство»