<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.11.2023 650

Дощитиме, але не скрізь: прогноз погоди на сьогодні

Погода в Україні сьогодні, 6 листопада, буде місцями дощовитою, але теплою. На заході нашої країни очікуються шквали.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Погода в Україні

За прогнозами синоптиків, сьогодні вдень у південній та східній частинах України помірні дощі. На решті території - без істотних опадів.

Вітер південний з переходом на західний зі швидкістю 7-12 м/с. У західних областях пориви до 15-20 м/с.

Температура повітря вдень буде у межах +10 +15 градусів, а на півдні України до +20. Вночі прогнозується +6 +11 градусів.

Погода у Києві

У столиці сьогодні хмарно з проясненнями. За даними синоптиків, вдень без істотних опадів. Вітер південний з переходом на західний, 7-12 м/с.

Стовпчики термометрів покажуть вдень у Києві близько +13 +15 градусів, а вночі +10.

Негода в Україні

Минулої ночі шквальні вітри накрили частину областей України. Через негоду було знеструмлено 282 населені пункти у восьми областях. Найбільше постраждали Чернігівська, Київська та Одеська області.

У Києві через дощі сталися підтоплення у Святошинському, Оболонському й Дарницькому районах, а дерево пошкодило газову трубу на дев'ятиповерхівці.

Також відомо про одну постраждалу, яка отримала черепно-мозкову травму.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дощитиме, але не скрізь: прогноз погоди на сьогодні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
06.11.2023 650
Еще материалы раздела «Суспільство»