<
НОВИНИ ДНЯ: Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експертавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.11.2023 1220

Осінь продовжує дивувати: що чекати від погоди у вівторок

У вівторок, 7 листопада, в Україні очікується аномально тепла погода, без опадів. Вдень температура повітря становитиме +18 °С.

____43160_1200x675_07.11.23

Про це синоптик Наталія Діденко написала у Facebook. Пише "Апостроф".

"Вівторок в Україні знову даруватиме комфортну, досить теплу погоду. Протягом дня температура повітря становитиме +12+18 градусів", - вказала Діденко.

За її словами, 7 листопада у більшості областей України буде сухо та сонячно, лише у західних областях місцями пройдуть невеликі дощі, які ввечері дійдуть Житомирщини.

"У Києві вівторок буде сухим і теплим, до +14 градусів, бо надалі по тижні похолодає. Опадів завтра не буде, а от у середу циклон із південного заходу принесе дощі - готуйте парасольки, відповідне взуття. А в Карпатах навіть очікується мокрий сніг 8 листопада”, - зазначила Діденко.

"Через стрибки в температурі, через коливання атмосферного тиску, через збільшення хмарності може хворіти голова, стрибати артеріальний тиск, виникати почуття сонливості та зниження працездатності. Новий тиждень буде свіжим, з періодичними опадами, проте "нулів" все одно не видно на метеорологічному горизонті", - додала синоптик.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що внаслідок зміни клімату на Землі зима 2023-2024 в Україні буде досить теплою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Осінь продовжує дивувати: що чекати від погоди у вівторок 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.11.2023 1220
Еще материалы раздела «Суспільство»