<
НОВИНИ ДНЯ: Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експертавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.11.2023 1093

Погода не припинить дивувати: синоптики дали детальний прогноз на початок тижня

В Україні на початку нового тижня ще збережеться відносне тепло. 7-8 листопада температура повітря вдень буде вищою за +10 градусів, а в Криму сягатиме +20.

cbbt7gfvk02ys2tm7clvby2057mxml6u_07.11.23

Новий прогноз експерти оприлюднили на сайті Укргідрометцентру. Невеликий дощ у понеділок очікується у всіх регіонах, у вівторок – на крайньому заході, а в середу – знову по всій Україні. Пише OBOZ.UA.

У вівторок, 7 листопада, на заході денна температура збережеться приблизно на рівні попереднього дня. В інших регіонах буде прохолодніше на кілька градусів, наприклад, на півночі прогнозується максимальна температура вдень до +13. У південних регіонах ще буде тепло до +18 (у Криму +20).

Температура опуститься і вночі. У середньому в понеділок по Україні було +9...+11, а у вівторок буде +5...+7. Вітер трохи стихне – у темну пору доби до 1-3, у світлу – до 5-10 м/с.

У середу, 8 листопада, дощі не завадять температурі по країні залишитися приблизно такою ж самою, як і у вівторок. Проте вітер знову посилиться до 7-12 м/с.

Як писав OBOZ.UA:

– За попередніми прогнозами, суттєве похолодання в Україні очікується вже в перший тиждень грудня. Снігу цієї зими, швидше за все, буде мало.

– На Новий рік сильних морозів не передбачається. У більшості регіонів температура буде близькою до нуля, але вночі вдарять морози до -5 градусів.

– Загалом зима цього року, аналогічно минулому, може здатися українцям м'якою й теплою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погода не припинить дивувати: синоптики дали детальний прогноз на початок тижня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.11.2023 1093
Еще материалы раздела «Суспільство»