НОВИНИ ДНЯ: Сухо та спекотно: прогноз погоди в Україні на 27 липня  Трамп обіцяє завершити війну в Україні: Помпео описав несподіваний план, як це може відбутися  Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогнозвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.11.2023 6057

Сильні дощі і мокрий сніг: в Україні кардинально зміниться погода

Після досить високої, як для останнього осіннього місяця, температури повітря, погода у середу, 8 листопада, зміниться - майже по всій Україні дощитиме, а стовпчики термометрів різко опустяться донизу.

220_08.11.23

Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі. Пише apostrophe.ua. 

За її словами, цього дня дощі пройдуть майже в усіх областях України.

"Хмарність збільшиться, буде мокро, сонливо і сіро", - наголошує Діденко. При цьому на південному сході, Донеччині, в Криму та Запоріжжі опадів не очікується.

Відчутно похолодає на заході, півночі та в центрі України – там температура повітря становитиме +7+12 градусів. Водночас на сході холодніше стане лише на Харківщині. На Донеччині та Луганщині термометри покажуть +12+16 градусів.

Найтепліше буде традиційно на півдні України, де зберігатиметься +16+20 градусів в Криму та +20+22 градуси на півдні Одещини.

У Києві в середу буде досить прохолодно - +9 градусів удень.

Раніше ми писали, що внаслідок зміни клімату на Землі зима 2023-2024 в Україні буде досить теплою.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сильні дощі і мокрий сніг: в Україні кардинально зміниться погода 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.11.2023 6057
Еще материалы раздела «Суспільство»