<
НОВИНИ ДНЯ: Байден потрапив у пастку обіцянками допомоги та страхом ескалації війни в Україні – Foreign Policy  Україні потрібні західні системи ППО для знищення розвідувальних БПЛА росіян, - ISW  Єрмак зробив сенсаційну заяву щодо безпекової угоди зі США  Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні – під загрозою: оператори назвали сценарії  Кінець “партнерства без обмежень”: шокувальні підсумки візиту Путіна до Сі  Уникнути вручення повістки більше не вдасться: Кабмін затвердив нові правила  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.11.2023 1850

Циклон йде, але "залишки" опадів ще побудуть. Синоптик дала прогноз на 9 листопада

9 листопада з України піде циклон, який приніс дощі в Україні сьогодні. Але без опадів все ж таки не обійдеться.

_pogoda_doshch_osin_gettyimages_1209845381_650x410_09.11.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"9 листопада в Україні циклон вже не порядкуватиме, він піде за межі, лише затримавшись вночі на сході та південному сходу, де ще поналиває дощів", - розповіла вона.

Водночас, переважно 9 листопада очікується суха погода, хіба окремі вологі залишки можливі вдень на півночі та в центрі.

"Температура повітря в Україні становитиме впродовж дня +7...+12 градусів, у південній частині до +15 градусів", - зазначила Діденко.

При цьому у східних областях пориви північно-західного вітру досягатимуть 15-20 м/с.

Погода у Києві

У столиці у четвер істотних опадів не очікується, максимальна температура повітря крутитиметься поблизу +8....+10 градусів.

Похолодання в Україні

Зниження температури в Україні до сьогодення, відчутного похолодання відбудеться наступного тижня. Але й зараз розслаблятись не варто.

Оценка материала:

5.00 / 2
Циклон йде, але "залишки" опадів ще побудуть. Синоптик дала прогноз на 9 листопада 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.11.2023 1850
Еще материалы раздела «Суспільство»