<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
09.11.2023 159

Основне обладнання для забою свиней

Цех для забою свиней потребує якісного та надійного обладнання https://rozfood.net/c/slaughter-lines/pigs-slaughterhouse/. Крім того, таке оснащення має підходити під внутрішній устрій виробничого приміщення. Перед покупкою потрібно виконати огляд і виміри для установки обумовлених машин і допоміжних пристроїв.
Щоб налагодити технологічний процес, потрібне розуміння, що будь-який цех із забою має поділятися на такі зони:

- брудна;

чиста;

сектор основної технологічної переробки м'яса.

У брудній зоні виконується оглушення тварин, після чого тушка переправляється в чисту зону, там здійснюється знекровлення. Слідом за цим туші та напівтуші передаються у виробничу зону, в ній відбувається оброблення, обвалювання, і жилування м'яса.

Поділ виробництва на такі зони покликаний забезпечити надійну безпеку працівників і виробленої продукції. Розглянемо тепер, яке основне обладнання застосовується на такому виробництві.

Прогінний коридор для свиней

Прогінний коридор встановлюється в приміщення, де відбувається забій свиней. Основне завдання цієї конструкції є напрямок тварин із приміщення, де вони утримуються в бокс оглушення. Такі коридори виготовляються з чорної сталі з гарячим оцинкуванням або використовується альтернативний матеріал у вигляді нержавіючої сталі. Довжина даної конструкції в основному становить 180 см.

Бокс оглушення свиней

Такий пристрій, як бокс оглушення свиней створений для утримання тварини в нерухомому стані з подальшим її оглушенням. Це устаткування належить до основного обладнання для забою. Воно виготовляється з нержавіючої сталі. Принцип роботи досить простий — свиня входить всередину, за нею зачиняються дверцята, які не дають змоги їй рухатися, оператор здійснює оглушення, потім натискає на важіль, відкриваючи бічну стінку, даючи змогу тушці викотитися з боксу.

Машина для ошпарювання і зняття щетини

Цей пристрій оснащений двома кришками, завдяки їм є можливість після проведення забою завантажувати туші тварин, як спереду, так і ззаду обумовленої машини. З бічної сторони цього пристрою розташовується сепаратор щетини з кошиком. Корпус виконано з кислотостійкої сталі. Виробнича частина складається з таких елементів:

пульт управління;

барабан для зняття щетини;

ошпарювач. 

Усередині пристрою встановлено систему обігріву парою, пристосування для викидання свинячих туш назовні, і два вали, що знімають щетину.

Машина для зняття щетини свинячої шкури

Потрапляючи на граблі скреб-машини, вал, що обертається, завдяки зубам, оснащеними скребками, відбувається усунення щетини. Під час цього процесу туша піддається обприскуванню водою, це дає можливість ретельного очищення і викиду щетини у ванну. Після завершення процедури відбувається автоматичне відкриття клітки з викидом туші з машини.

Оценка материала:

5.00 / 2
Основне обладнання для забою свиней 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
09.11.2023 159
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний
  • Як вибрати принт на блокнот Як вибрати принт на блокнот

    Блокнот, що має відповідний принт з брендом компанії, представляє собою один із видів друкованої поліграфічної продукції, що дуже розповсюджений. Він ідеально підходить для робочих та особистих записів, створення нотаток та нагадувань, стаючи важливим елементом іміджевої стратегії будь-якої оновленої компанії. Вироби з персоналізованим дизайном можна подарувати широкому колу осіб: колегам, керівництву, партнерам, постачальникам, клієнтам та іншим зацікавленим сторонам.