<
НОВИНИ ДНЯ: Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуваннямвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.11.2023 1438

На вихідних в Україні засніжить, - синоптик

Зимові опади очікуються на заході України.

На вихідних очікується нестійка, дощова та вітряна погода по всій Україні. Причиною негоди стане активізація циклонічної діяльності та проходження атмосферних фронтів. Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, пише meteoprog. Пише УНІАН. 

"Протягом найближчої доби очікується розвиток активного південного циклону, який вплине на погоду по всій Україні", - каже синоптик.

За його словами, завдяки інтенсивному надходженню вологи і тепла з півдня, нестійка ситуація в атмосфері призведе до випадання інтенсивних дощів, подекуди з грозами.

"А у західній частині та Карпатах часом спостерігатиметься сніг та мокрий сніг і його налипання", - акцентує Ігор Кібальчич.

Крім того, за його даними, очікується сильний вітер, особливо в неділю, місцями пориви сягатимуть 20-22 м/с.

В Україні очікуєтьс зміна погода - що відомо

Про те, що на вихідних погода в Україні зіпсується, свідчать й дані Погода УНІАН. 11 та 12 листопада в Україні переважно дощитиме, лише у суботу на сході та у Зарорізькій обалсті опадів не передбачається.

Температура дещо знизиться, осоливо у неділю - на заході України стовпчики термометрів показукватимуть лише +4°...+8°.

Оценка материала:

5.00 / 2
На вихідних в Україні засніжить, - синоптик 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.11.2023 1438
Еще материалы раздела «Суспільство»