<
НОВИНИ ДНЯ: Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознакивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.11.2023 633

На вихідних погода зіпсується по всій Україні, - прогноз

Очікується похолодання та дощі.

У найближчі вихідні, 11 і 12 листопада, в Україні буде багато опадів. У суботу дощі будуть у більшості областей, крім сходу та Запорізької області, а в неділю опади охоплять вже всю країну. До кінця тижня на заході України похолоднішє до +4°...+8°, на решті території буде тепліше. Найвища температура традиційно очікується на півдні та південному сході, до +11°...+15°, а в Криму стовпчики термометрів піднімуться до +18°. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, температура повітря вночі +5°, вдень +11°, дощ. У неділю вночі очікується +7°, а вдень +11°, суцільна хмарність, дощ.

У Львові в суботу вночі +3°, вдень +10°, похмуро, суцільна х

У Луцьку в суботу вночі +3°, вдень +10°, похмуро, суцільна хмарність, дощ. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, вночі +4°, вдень +6°, невеликий дощ.

У Вінниці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура повітря +6°...+12°, дощ. У неділю температура буде +6°...+10°, похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ.

У суботу в Одесі буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +11°, вдень +18°, дощ. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, +7°...+13°, дощ.

У Харкові в суботу температура вночі складе 0°, вдень +8°, хмарно з проясненнями. У неділю стовпчики термометрів покажуть +5°...+13°, похмуро, суцільна хмарність, дощ.

У Дніпрі в суботу - хмарно, температура вночі +3°, вдень +13°. У неділю температура становитиме +9°...+14°, похмуро, суцільна хмарність, дощ.

У Сімферополі в суботу-похмуро, суцільна хмарність, +7°...+19°, дощ. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, +11°...+19°, дощ.

Жителів Маріуполя в суботу очікує похмура погода, температура вночі +6°, вдень +11°. У неділю вночі очікується +10°, вдень +18°, яно і безхмарно.

У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура вночі +2°, вдень +9°. У неділю буде практично безхмарно, вночі +7°, вдень +16°, невеликий дощ.

У Сєвєродонецьку буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +1°, вдень +9°. У неділю - практично безхмарно, температура складе +7°, вдень +17°, дощ.

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +2°, вдень до +8°, дощ. У неділю вночі температура становитиме + 2°, вдень стовпчики термометрів покажуть +4°, похмуро, невеликий дощ, можливий мокрий сніг.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, вночі + 6°, вдень +9°, злива. У неділю - похмуро, невеликий дощ. Температура становитиме +4° вночі та вдень +7°.

У Трускавці в суботу похмуро, злива, температура до +8°. У неділю - похмуро, невеликий дощ, температура +3°...+6°.

У Сваляві очікується похмура погода, до +7°, дощ. У неділю - похмуро, злива, +3°...+5°.

У Затоці в суботу - невелика хмарність, злива, вночі +14°, вдень +18°. У неділю - ясно і безхмарно, температура +10°...+12°.

Оценка материала:

5.00 / 2
На вихідних погода зіпсується по всій Україні, - прогноз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.11.2023 633
Еще материалы раздела «Суспільство»