<
НОВИНИ ДНЯ: З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.11.2023 788

На вихідних в Україні може випасти перший сніг

Загалом погода дуже зіпсується. На більшості території країни передають дощі та сильний вітер.

8453b00bb29362e925171bbd6745d9ec5d49cf74044904_11.11.23

Синоптик Ігор Кібальчич попереджає, що на цих вихідних в Україну може прийти перший сніг. Щоправда, стосується це здебільшого заходу країни, тоді як на решті її території погода буде нестійкою, дощовою та вітряною, цитує слова експерта meteoprog. Пише zn.ua.

"Протягом найближчої доби очікується розвиток активного південного циклону, який вплине на погоду по всій Україні", - каже синоптик.

З півдня буде надходити багато вологи та тепла. Ці фактори можуть обумовити нестійку ситуацію в атмосфері і, як наслідок, інтенсивні дощі, подекуди з грозами.

"А у західній частині та Карпатах часом спостерігатиметься сніг та мокрий сніг і його налипання", - акцентує Ігор Кібальчич.

Прогнозована швидкість вітру на вихідних - 20-22 м/с.

Нагадаємо, листопад ще не закінчився, а синоптики вже роблять прогнози щодо погоди на різдвяні та новорічні свята. За їх словами, у грудні очікується м'яка та досить тепла для цієї пори погода. Але різке похолодання із морозами до -15 градусів все ж можливе, воно триватиме лише кілька днів.

Оценка материала:

5.00 / 2
На вихідних в Україні може випасти перший сніг 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.11.2023 788
Еще материалы раздела «Суспільство»