<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.11.2023 1023

Синоптики розповіли, коли в Україні очікувати першого снігу: в Карпатах уже лютує негода

Синоптики розповіли про погоду в Україні.

В Карпатах другу добу не вщухає негода. Вітер розігнався до 20 метрів за секунду, а температура опустилася до 7 морозу.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Білі схили туристи фільмують і на гірськолижному курорті Драгобрат. Там місцями намело до 20 сантиметрів снігу й сипле досі. Рятувальники закликають туристів утриматися від походів у гори. А якщо й вирушати, то зі спеціальним спорядженням, аптечкою і засобами зв'язку. За можливості брати з собою гіда й обов'язково реєструватися.

На решті території країни погода сьогодні сприятливіша. Рясні дощі припинилися і в багатьох регіонах, зокрема у столиці, вийшло сонце.

Втім, уже завтра із заходу Україну накриє новий циклон, який принесе незначні дощі. Нічна температура становитиме 0-7 градусів тепла. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до 11 градусів вище нуля. Зниження температури і, ймовірно, сніг синоптики прогнозують уже наступного тижня.

"Знову дощитиме спочатку в західних областях, а вже в середу по більшій частині території України - це переважно все ж буде дощ. Сніг, мокрий сніг хіба, що може бути в Карпатах. Можливо, подекуди в нічні години трошечки може прориватися мокрий сніг", - каже синоптикиня Укргідрометцентру Діана Кривобок.

Оценка материала:

5.00 / 3
Синоптики розповіли, коли в Україні очікувати першого снігу: в Карпатах уже лютує негода 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
14.11.2023 1023
Еще материалы раздела «Суспільство»