<
НОВИНИ ДНЯ: Переговори України і Росії: Путін зробив нову заяву   В ISW назвали проблему, що не дозволяє ЗСУ припинити обстріли Харкова  Прогноз погоди в Україні на 20 травня: де буде дощити  Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°всі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
21.11.2023 295

Митне оформлення експорту - особливості процедури

Митне оформлення експорту або замитнення

Вивезення товарів за кордон передбачає дотримання особливих правил, що підпадає під спеціальний режим - митне оформлення експорту. Під цією процедурою розуміють відправку вантажу за кордон без будь-яких зобов'язань щодо його повернення.

Державне регулювання такої діяльності запобігає відправленню небезпечних, кримінальних та іншого роду нелегальних товарів.

Якщо ж вам необхідна детальна інформація, як насправді максимально заощадити кошти на митниці або безкоштовна консультація, читайте в цій покроковій інструкції

Митне оформлення експорту - етапи

Усі товари, що залишають територію країни, повинні проходити через митний контроль, де виконуються такі дії:

1. Митне оформлення. Пункт наглядового органу сповіщається про те, що прибула нова партія. Поки не почалася реєстрація, за збереження вантажу відповідає перевізник. Фактично контроль вантажу виконується на першу вимогу інспектора.

2. Декларування товару. Оформлення передбачає контроль відповідності інформації, відображеної в документах, характеристикам продукції. У декларації вказані найменування продукції, її призначення, кількість, дані вантажоперевізника і власника.

3. Сплата податків і зборів. Обов'язкові платежі - ключовий пункт, необхідно надати квитанції про оплату мит і зборів. Деякі товари під час переміщення за кордон не обкладаються зборами.

4. Процедура відправлення вантажу за межі території країни вимагає знання основ законодавства. У разі виявлення помилок у документах або подачі невірних відомостей процес затягнеться до з'ясування обставин, у деяких випадках можливі штрафні санкції.

Митне оформлення експорту - документи

Відправлення експортної поставки вимагає надання таких паперів:

- договір поставки на експорт;

- інвойс із переліком товарів;транспортна накладна;

- пакувальний лист;

- квитанція про оплату збору.

Також можуть знадобитися для деяких категорій товарів: сертифікат походження вантажу, специфікація (для декількох поставок), дозвільні документи.Крім того, бувають випадки, коли потрібен додатковий пакет документів.

Чому варто звернутися по допомогу до фахівця

Незважаючи на те, що відправлення експортної продукції - процедура порівняно нескладна (ніж імпорт, наприклад), співпраця з представником позбавить від безлічі клопоту.Досвідчений брокер працює ефективно і якісно, згідно з вимогами .

Звернувшись до посередника, замовник може розраховувати на:

- компетентну консультацію;

- швидке оформлення поставок;підготовку пакета документів;

- юридичний супровід.

Здебільшого всі проблеми, пов'язані з замитнення вантажу, виникають через те, що в штаті компанії немає такого фахівця, який би досить часто цим займався. У результаті - помилки, неточності під час заповнення декларації. Митний брокер - це гарантія успіху.

Митне оформлення експорту, як і будь-який вид операцій, що здійснюються в комерційних цілях, вимагає певних витрат. Вартість залежить від декількох чинників: режиму, категорії товару, його кількості, використання додаткових послуг, розмірів зборів і платежів.

За більш детальною інформацією та отримання безкоштовної консультації - переходьте на сайт tamognia-prosto.com.ua

Первинна консультація за телефоном 097-257-66-60 багатоканальний

чи у нас в офісі:

м. Київ, вул. Григоренка 39б оф 40.

м. Львів, вул. Коперника 11, оф 17

м. Тернопіль, вул. Текстильна 28А, оф. 3

пункт пропуску Ягодин, с. Старовойтове, вул. Прикордонників

Оценка материала:

5.00 / 3
Митне оформлення експорту - особливості процедури 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
21.11.2023 295
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

    Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.

  • Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке

    Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки революционизируют деревообрабатывающую отрасль. Узнайте об их преимуществах, технических характеристиках и влиянии на производство. Советы по выбору и использованию.

  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.