<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
23.11.2023 318

Які підручники з англійської краще придбати для учнів молодших класів?

655f25a87ca91

Усі пам'ятають, як у школі були змушені користуватися нудними, морально застарілими бібліотечними підручниками з англійської мови. Нашим дітям пощастило більше. Якщо хочете, щоб ваш маленький учень уже з початкових класів вчив іноземну мову з завзяттям, порадьтеся зі вчителем і разом з іншими батьками замовте друк підручників на сайті printto.ua. Так ви зекономите гроші та час. Адже у книжкових крамницях не завжди є у наявності достатня кількість підручників, а деякі з них взагалі можна відшукати лише в електронному варіанті. Скориставшись послугами друкарні, ви швидко забезпечите весь клас необхідними навчальними матеріалами, які повністю відповідають вимогам сучасної освіти.

Загальна структура хорошого підручника

Сучасні посібники з англійської значно відрізняються від своїх попередників. Навчальний матеріал у них будується на цікавих вправах, ілюстраціях та ігрових завданнях. 6–7 років — найбільш вдалий вік для старту вивчення англійської мови. Дитина вже ходить до школи, звикає до регулярного розкладу та безперервного процесу навчання. У неї з'являються захоплення, тому її легше зацікавити й мотивувати. Розповімо, яка структура підручника якнайкраще підійде на цьому етапі:

1. Основний навчальний посібник для дітей зазвичай має назву Pupil's Book або Class Book. Він містить ілюстровані тексти із завданнями. Наприкінці підручника розміщено списки нових слів (Word Lists) та пояснення граматики (Grammar Reference). Деякі видавництва пропонують ще й матеріали з країнознавства (Culture Clips).

2. У зошиті з вправами (Activity Book) учень виконує завдання з розділів — малює, розфарбовує зображення, вписує слова, складає есе та проходить тести.

3. У Teacher's Book зібрано поради щодо ведення уроку, правильні відповіді на запитання та додаткові матеріали для навчання з 3 юнітів: історії, пісні, ігри.

У разі регулярних занять за такими сучасними посібниками діти ще до закінчення школи досягнуть рівня Intermediate.

Добірка підручників з англійської для школярів молодших класів

Досвідчені педагоги рекомендують низку посібників, з якими вони вже працювали та переконалися у їхній ефективності:

- Incredible English. Підручник структуровано так, щоб діти вивчали англійську, займаючись улюбленими справами — слухали історії, майстрували вироби, розігрували сценки та співали пісні. Class Book складається з 9 юнітів, кожен із яких присвячено певній темі: шкільна постановка, пікнік, іграшки, ферма тощо. Юніт ділиться на кілька коротких уроків, що дає змогу зручно розбивати заняття та ретельно опрацьовувати всі навички.

Welcome. Pupil's Book. Підручник також розбито на тематичні юніти. Зміст підкаже, якій лексиці присвячено кожний із них (навколишнє середовище, канікули, їжа, домашні тварини) та які письмові навички відпрацює дитина (опис за фотографією, лист, рекламна брошура, запрошення, рецепт, стаття, історія, розклад). Кожний урок містить наочні граматичні таблиці та завдання з цього матеріалу.

Brilliant. Автори посібника навчають дітей англійської, розповідаючи історії про пригоди головних персонажів видання. Діти грають, вивчаючи новий матеріал без нудних і хитромудрих формулювань. Наприкінці кожного юніту є розділ Adventure Notebook — це активність, що залучає у процес навчання (намалювати своє ім'я і зробити з нього красивий постер на стіну або заповнити анкету про себе).

Додатково до основних підручників у друкарні варто замовити виготовлення спеціальних навчальних карток і стикерів, які урізноманітнять освітній процес і зроблять його динамічнішим.

Оценка материала:

5.00 / 2
Які підручники з англійської краще придбати для учнів молодших класів? 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
23.11.2023 318
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

    Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.

  • Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке

    Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки революционизируют деревообрабатывающую отрасль. Узнайте об их преимуществах, технических характеристиках и влиянии на производство. Советы по выбору и использованию.

  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.