<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
21.03.2008 20:53 24850

Корпоративний сайт «Київстар» переходить в доменну зону «.UA»

З 20 березня компанія «Київстар» – національний оператор мобільного зв'язку – переводить свій сайт в українську доменну зону — «.UA». Нова адреса корпоративного ресурсу компанії – www.kyivstar.ua.

Нововведення також стосується:

• WAP-сайту компанії

• WEB- версії інтерактивної системи самообслуговування «Мій Київстар»

• WAP-версії системи «Мій Київстар».

Нижче – таблиця зі зміненими адресами:

Колишні адреси          Нові адреси

www.kyivstar.net         www.kyivstar.ua

wap.kyivstar.net          wap.kyivstar.ua

my.kyivstar.net           my.kyivstar.ua

wap.my.kyivstar.net       wap.my.kyivstar.ua

Керівник департаменту з корпоративних зв`язків компанії «Київстар» Жанна Ревнова:

«Київстар» — національний оператор мобільного зв’язку, отже перехід в українську доменну зону – цілком природний крок для нас».

Нововведення не створить жодних труднощів для існуючих користувачів, адже з усіх колишніх адрес здійснюватиметься автоматична переадресація на нові адреси онлайн-ресурсів.

Довідка про компанію:

Національний мобільний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку, якому довіряють своє спілкування понад 23,7 млн осіб (станом на 1.03.08). «Київстар» забезпечує покриття 99,9% території України, охоплюючи своєю мережею усі великі та малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні шляхи, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги GPRS на всій території свого покриття України, забезпечує послуги передачі даних на базі технології EDGE на території України, де проживає 80% населення, а також надає роумінгові послуги в 186 країнах на 5 континентах світу. «Київстар» забезпечує мешканців України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

Оценка материала:

3.89 / 9
Корпоративний сайт «Київстар» переходить в доменну зону «.UA» 3.89 5 9
Прес-релізи / IT та зв'язок
21.03.2008 20:53 24850
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»