<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
14.12.2023 287

Яку форму препарату Синупрет® обрати для лікування

Лікування застуди, риніту, та синуситу завжди пов'язане з вибором правильного препарату. Синупрет®  в різних формах випуску дпоможе ефективно та безпечно позбутися нежитю при застуді. Формула препарату містить діючі речовини 5-ти лікарських рослин — щавлю, вербени, квіток бузини, квіток первоцвіту, кореню тирличу.

Синупрет® — це рослинний препарат, який використовується для лікування симптомів синуситу та інших захворювань верхніх дихальних шляхів. Він містить комбінацію різних рослинних екстрактів, які допомагають зменшити запалення та зробити виділення менш в'язкими, що сприяє кращому відходженню слизу.

Основні ефекти від використання:

- Секретолітична дія — допомагає розріджувати слиз у дихальних шляхах, полегшуючи його відходження.

Протизапальна дія — компоненти препарату можуть зменшують запалення в синусах.

Противырусна дія — компоненти препарату мають противірусний ефект.

Антибактеріальна дія — уповільнює розмноження вірусів та бактерій та має профілактичний ефект.

Форми препарату Синупрет®

Таблетки. Ця форма добре підходить для дорослих та дітей від 6 років. Легко ковтати та зручно носити з собою.

Краплі та сироп. Ідеальний варіант для тих, хто має проблеми з ковтанням таблеток. Підходить для дітей від 2 років та дорослих.

Форте (таблетки). Ця форма має вищу концентрацію активних речовин, що допомагає швидко подолати симптоми застуди та синуситу.

Екстракт у таблетках – найбільш “концентрована” форма препарату, яка підходить для дорослих та підлітків з 12 років.

Обрати правильний препарат для лікування застуди, риніту та синуситу – це вже половина успіху. Головне завдання – позбутися нежитю при застуді та полегщити носове дихання. У вас має бути чітке розуміння того, які симптоми переслідують вас чи вашу дитину.

Чи страждаєте ви від закладеності носа, чи є біль в області синусів та лоба?

Вибираємо препарат, дія якого націлена на усунення неприємних симптомів. Наприклад, Синупрет® діє прицільно, що дає змогу пацієнту почуватися краще вже через декілька днів прийому.

Препарат має не просто усувати симптоми, але й боротися з причиною їх появи, наприклад, з запаленням слизової оболонки.

Оптимальний препарат має активно боротися не тільки з основними симптомами застуди, але й запобігати їх повторенню або ускладненню.

У разі синуситу, важливо обрати препарат, який специфічно діє на запалення синусів, допомагаючи зменшити набряк слизової та нормалізувати дихання.

Застосування у дітей

Лікування дітей завжди вимагає особливої уваги та підходу. Синупрет® пропонує спеціалізовані форми препарату, які оптимізовані для використання у педіатрії, щоб ефективно допомогти дитині боротися з симптомами застуди та синуситу.

1. Gyanendra K. Sharma; Daniel H. Lofgren; Henry G. Taliaferro. Recurrent Acute Rhinosinusitis. Treasure Island (FL): StatPearls Publishing; 2023 Jan-.

2. Amanda S. Battisti; Pranav Modi; Jon Pangia. Sinusitis. Treasure Island (FL): StatPearls Publishing; 2023 Jan-.

3. Itzhak Brook. Acute Sinusitis.

Оценка материала:

5.00 / 3
Яку форму препарату Синупрет® обрати для лікування 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
14.12.2023 287
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

    Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.

  • Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке

    Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки революционизируют деревообрабатывающую отрасль. Узнайте об их преимуществах, технических характеристиках и влиянии на производство. Советы по выбору и использованию.

  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.