<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінкивсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
18.12.2023 543

Поради щодо вибору постільної білизни

Наше самопочуття та настрій безпосередньо залежать від якості нічного відпочинку. Повноцінний сон - це запорука вашого здоров'я та гарного настрою  протягом дня, а ще такий відпочинок відновлює ваші сили, надає бадьорості та позбавляє від поганих думок. А для того, щоб сон був міцним та корисним, то потрібно створити усі комфортні умови в спальній кімнаті. Для початку необхідно придбати комплект якісної постільної білизни. Правильно підібране ліжко сприятиме спокійному сну та комфортному перебуванню у ліжку.

Матеріали, з яких виготовляють постільну білизну

Перш ніж купити постільну білизну, враховуйте, що для її пошиття застосовують багато видів тканини. Найбільш поширені п’ять тканин, наприклад:

1. Сатинова постіль. Ліжка з сатину популярні та затребувані. Він м’який, приємний на дотик, а також має привабливий зовнішній вигляд. На його вартість впливає щільність тканини та спосіб його фарбування. Ще ціна такого комплекту залежить від розміру білизни, складу комплекту та упаковки.

2. Бязева постіль. Комплекти з бязі відрізняють від сатину: у цієї тканини більш грубе переплетення. Основні переваги – це міцність та довговічність в експлуатації. У складі бязі містяться домішки, що впливають на кінцеву ціну, тому більш щільний матеріал обійдеться трішки дорожче.

3. Жаккард. Відмінною особливістю цієї тканини є рельєфний малюнок, бо утворюється він через переплетення ниток. Комплект такої жаккардової постільної білизни виглядає красиво і вишукано. Вартість дорожче, бо відповідає якості готового виробу.

4. Полікотон. Це бюджетна тканина, тому такий варіант підходить для тих, хто хоче заощадити без шкоди для практичності. Постільна білизна добре переться, швидко сохне та служить довге.

5. Бамбук. Цей матеріал вишуканий та відноситься до дорогих тканин, бо відрізняється м’якістю та шовковістю. Особливо корисно в холодну пору року, оскільки постільна білизна з бамбука створює відчуття дуже теплого ліжка.

Критерії вибору постільної білизни

Є деякі рекомендації, що допоможуть правильно обрати білизну для вашого ліжка:

- Розмірковуючи про те, з якої тканини можна взяти постільну білизну, і щоб не сумніватися в безпеці для вашого здоров’я, то обирайте з натуральним складом – бо не буде викликати алергії та даруватиме комфортний відпочинок.

Не купуйте занадто яскравий комплект постільної білизни. Якісна білизна може бути різнобарвною, але кольори мають бути приємними і не кричущими. Окрім того, якщо присутні неприродні відтінки, то це може свідчити, що використовувалися токсичні барвники, а це шкідливо для здоров’я.

Перед покупкою зверніть увагу на упаковку, бо поважаючий себе бренд не буде продавати комплект в негарній упаковці.

Оценка материала:

5.00 / 2
Поради щодо вибору постільної білизни 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
18.12.2023 543
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

    Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.

  • Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке

    Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки революционизируют деревообрабатывающую отрасль. Узнайте об их преимуществах, технических характеристиках и влиянии на производство. Советы по выбору и использованию.

  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.