<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.12.2023 795

Напередодні Нового року Україну накриє березневе тепло, - метеоролог

Температура буде на 5-10 градусів вище за норму.

Останні дні 2023 року будуть в Україні по-весняному теплими та безсніжними. Про це поввдомляє метеоролог Ігор Кібальчич, пише "Метеопрог". Пише УНІАН. 

Він пояснив, що за рахунок стійкої зональної атмосферної циркуляції в Атлантико-Європейському регіоні найближчими днями збережеться аномально тепла погода по всій Україні, а на тлі підвищеного тиску істотних опадів не передбачається. Виняток - окремі обалсті півночі та заходу країни.

"Відхилення середньої температури від кліматичної норми у ці дні досягне +5…+10 °С, відповідно такі показники більш характерні для другої половини березня", - каже він.

Сніговий покрив, за даними Кібальича, буде присутній лише у високогірній частині Карпат, де і температура виявиться переважно нижче 0 °С.

Погода 30 грудня

У суботу в західних областях вночі без опадів, вдень та ввечері пройде невеликий дощ, у Карпатах - із мокрим снігом. Вночі та вранці місцями туман. Вдень окремі пориви вітру сягатимуть 15-17 м/с. Температура повітря вночі +2…+7 °С, вдень +7…+12 °С.

У північних областях вночі без опадів, вдень та ввечері місцями можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі становитиме 0...+5 °С, вдень +3...+8 °С.

У центральних областях буде сухо. Температура вночі коливатиметься в межах -1...+4 °С, вдень +4...+9 °С.

Оценка материала:

5.00 / 1
Напередодні Нового року Україну накриє березневе тепло, - метеоролог 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.12.2023 795
Еще материалы раздела «Суспільство»