<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізаціювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.01.2024 2161

В Україну ввірветься ще одна хвиля похолодання: синоптики дали прогноз і назвали дату потепління

Після сильних морозів 10 січня в Україні температура повітря значно підвищиться. Натомість 12-14 січня на українців знову чекають відчутні холоди.

Далі ж прогнозуєься потепління. Подробиці щодо погоди, що спостерігатиметься в Україні найближчими днями, розповіла синоптикиня Наталка Діденко. Пише OBOZ.UA.

Ніч 9 січня була дуже морозною, у північних регіонах стовпчики термометрів опускалися нижче -20 градусів. Однак вже 10 січня температура повітря підвищиться.

Так, вдень у середу очікується близько 0... -5 градусів (у Києві 0... -2), вітер – північно-західний, рвучкий. Суттєвих опадів цього дня Діденко не прогнозує, однак на дорогах можлива ожеледиця.

Натомість 11-го січня прогнозується сніг, подекуди – мокрий. Однак температура повітря триматиметься ще досить тепла, від -3 до +2 вдень.

Певне похолодання очікується з 12 січня, у різних регіонах вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -6... -4 до -11... -9 (на Сумщині -12... -10).

Приблизно на такому ж рівні, з незначними коливаннями, триматиметься денна температура й 13 січня.

А вже з 14-15 січня очікуєься потепління

"Поки що найсильніший мороз пережили. Подальші коливання температурні для нас, загартованих, не проблема. Головне, розумно грітися, допомагати тим, хто потерпає від "мінусів", і людям, і тваринам, уважно стежити за новими прогнозами погоди.Не забувайте шапки і рукавиці!" – резюмувала Діденко.

Нагадаємо,  раніше синоптикиня розповіла, яка погода чекає на українців у січні. За словами співробітниці Укргідрометцентру Наталії Птухи, на територію України зайшла холодна арктична повітряна маса і принесла морози, які залишаться у нас і надалі. Найближчими днями температура повітря трохи підвищиться, але 12 січня знову похолодає.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну ввірветься ще одна хвиля похолодання: синоптики дали прогноз і назвали дату потепління 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.01.2024 2161
Еще материалы раздела «Суспільство»