<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.01.2024 666

Чисельні переломи та забої: на Хмельниччині чоловік металевим прутом побив дитину

Інцидент стався в одному із сіл Кам’янеччини.

6428b0799641cbcd5f1f568cb6448069_16.01.24

На Хмельниччині правоохоронці затримали чоловіка, який металевим прутом побив свого 12-річного пасинка. Пише ТСН. 

Про це повідомили в пресслужбі поліції Хмельницької області.

Як стало відомо, інцидент стався в одному із сіл Кам’янеччини. Там під час чергового конфлікту з сином своєї співмешканки, 41-річний чоловік взяв металевий прут та побив ним хлопчика.

“Потерпілий зміг вирватись та вибігти з будинку на вулицю. В цей час поруч проїжджав екіпаж патрульної поліції, до яких хлопчик звернувся по допомогу. Поліцейські одразу ж викликали медиків, після чого дитину було доставлено до лікарні.  При огляді лікарі виявили у хлопчика чисельні переломи та забої різних частин тіла. Ступінь важкості завданих травм медики оцінили як тяжкі. Наразі дитина перебуває у лікарні”, - розповіли в поліції.

Водночас підозрюваного затримали. За процесуального керівництва прокуратури слідчі оголосили йому підозру за ч. 1 ст. 121 (“Умисне тяжке тілесне ушкодження”) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чисельні переломи та забої: на Хмельниччині чоловік металевим прутом побив дитину 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.01.2024 666
Еще материалы раздела «Суспільство»