<
НОВИНИ ДНЯ: Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.01.2024 1320

В Україні після посилення морозу різко потепліє

В Україні очікується зниження температури повітря найближчими днями та морозна погода, проте вже о другій половині тижня значно потеплішає, прийдуть дощі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook-сторінці.

Погода 16 січня

У вівторок в Україні очікується мінлива погода. Буде досить морозно на заході, півночі та у центрі країни.

Вночі у вказаних регіонах температура повітря очікується -2... -6 градусів, вдень від -4 до +1 градуса.

"На сході та, звісно, на півдні очікується тепліша погода: вночі від 2 морозу до 3 тепла, вдень +2+6 градусів, в Криму до +7+10 градусів", - розповіла синоптик.

Невеликі опади прогнозуються у західних областях та у центральній частині, переважно у вигляді мокрого снігу та снігу. У південній частині очікується мокрий сніг та дощ, вдень в Одеській та Миколаївській областях - без опадів.

У східній частині - мокрий сніг та дощ, помірні опади. У північних областях - без істотних опадів.

У Києві 16 січня передбачається помірно холодна погода з температурою повітря: -2... -5 градусів, серйозні опади малоймовірні, на дорогах очікується ожеледиця.

Похолодання 17 січня

У середу у більшості областей України очікується посилення морозу. Синоптик прогнозує низьку температуру повітря у нічний час доби у ніч проти 18 січня.

Зазначається, що на цьому тижні найхолоднішими будуть, скоріш за все, 17 січня та ніч 18-го січня.

Різке потепління 18 січня

"Ще вночі у четвер підморожуватиме, а вже вдень різко потепліє і задощить... Вже вдень 18-го січня різко потепліє - до "плюсів" та дощу!" - розповіла Діденко.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні після посилення морозу різко потепліє 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.01.2024 1320
Еще материалы раздела «Суспільство»