<
НОВИНИ ДНЯ: Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіант  Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбамивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.01.2024 1611

В Україну після відлиги знову ввірвуться морози до 11 градусів: синоптики назвали дату

Опісля відлиги в Україні знову відбудеться зміна повітряних потоків і надійде прохолодна повітряна маса, що призведе до зниження температури повітря. Зокрема, незначне похолодання очікується вже на вихідних 20-21 січня.

Проте справжні морози вдарять вже на початку наступного тижня. Про це свідчать дані Укргідрометцентру. Пише OBOZ.UA.

Так, у понеділок, 22 січня, у північних областях подекуди стовпчики термометрів уночі опустяться до -9…-11 градусів. Трохи менші морози спостерігатимуть у південних областях — -4…-7 градусів.

Вдень в середньому по областях очікується від 0 до -2 градусів. Трохи прохолодніше вдень буде на Луганщині та Донеччині – -3…-6 градусів.

Опади у понеділок не очікуються, погода буде хмарною із проясненнями.

У Києві 22 січня також очікується доволі морозна ніч – -8…-10 градусів, вдень від  0 до -2 градусів. В регіоні прогнозують Південно-Західний вітер зі швидкістю 5-10 м/с, без опадів.

Як повідомляв OBOZ.UA, за даними синоптиків, лютий 2024 року буде теплішим за січень. В останній місяць цієї зими переважно йтиме або мокрий сніг, або дощ.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну після відлиги знову ввірвуться морози до 11 градусів: синоптики назвали дату 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
19.01.2024 1611
Еще материалы раздела «Суспільство»