<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.01.2024 3161

Чи будуть ще сильні морози в Україні: прогноз синоптикині

Цього сезону очікувати сильного похолодання не варто.

У січні 2024 року в деяких регіонах України зафіксували морози до -25 градусів. Проте ці холоди не затрималися надовго, і незабаром температура підвищилася. Імовірно, таких холодів в Україні більше не буде цього сезону. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня "Укргідрометцентру" Наталія Птуха в коментарі виданню "24 Канал".

Метеорологиня зазначила, що в січні 2024 року значні морози тривали 2-3 дні. Решту часу відзначалися помірні або навіть позитивні температурні значення. Також вона висловила припущення, що найсильніші морози за весь зимовий період могли вже минути.

"Така ймовірність, звісно, є, але й повторення подібного ми не відкидаємо, адже це тільки середина зими... Можливо, були найбільші, але подивимося. Поки що ще рано загадувати", — сказала Птуха.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи будуть ще сильні морози в Україні: прогноз синоптикині 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.01.2024 3161
Еще материалы раздела «Суспільство»