<
НОВИНИ ДНЯ: Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних сил  Прогноз погоди у травні: синоптикиня розповіла, чого очікувати українцям  Великдень-2024. Які будуть обмеження і чи скасують комендантську годину  Чи встигнуть до зими відновити енергетику України: що кажуть експерт та Міненерго  Чи справді Україна готується до перемовин з РФ у червні: в РНБО відповіли  Погода в Україні на 30 квітня: що прогнозують синоптикивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.01.2024 2222

Україну накриє потужний циклон. Де пройдуть снігопади та зливи

У середу, 24 січня, у Києві буде хмарно з проясненнями, і вночі передбачається невеликий сніг, а вдень – невеликий мокрий сніг. Вітер буде південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря уночі становитиме 0...-2 градуси, а вдень підніметься до +1...+3 градусів.

5c18da39218e06da6ac6d3e225a485f7_24.01.24

Про це йдеться на сайті Гідрометеорологічного центру, передають Українські Новини.

У заході України очікуються хмарно з проясненнями у нічний час. У містах, таких як Ужгород, Івано-Франківськ та Чернівці, можливий невеликий сніг, а в Львові, Луцьку та Тернополі – мокрий сніг. Вдень на заході країни передбачається помірний дощ та мокрий сніг. Вітер буде південно-західний із швидкістю 7-12 м/с, а в Ужгороді південно-східний зі швидкістю 3-8 м/с. Температура повітря уночі коливатиметься від 0 до -5 градусів, а вдень – від 0 до +5 градусів.

На півночі України передбачається хмарність із проясненнями, і вночі можливий невеликий сніг. У Житомирі також може йти невеликий мокрий сніг. Вдень очікується невеликий мокрий сніг, а в Сумах – невеликий сніг. Вітер буде південно-західний із швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 0 до -5 градусів, а вдень – від -1 до +4 градусів.

У центрі України очікуються хмарно з проясненнями в нічний час. У Дніпрі місцями можливий невеликий сніг, а в Вінниці – невеликий мокрий сніг. Вдень передбачається невеликий мокрий сніг, а в Вінниці – помірний мокрий сніг та дощ. Вітер буде південно-західний із швидкістю 7-12 м/с, а в Дніпрі – південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від -1 до -5 градусів, а вдень – від -1 до +4 градусів.

На сході України очікується мінлива хмарність без опадів. У Харкові можливий невеликий сніг. Вітер вночі буде південно-східний із швидкістю 5-10 м/с, а вдень – південний із швидкістю 5-10 м/с. У Харкові вдень південно-західний із швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від -4 до -8 градусів, а вдень – від -3 до 0 градусів.

На півдні України очікується мінлива хмарність без опадів. Вітер буде південно-західний із швидкістю 5-10 м/с, а в Херсоні та Запоріжжі вночі південно-східний із швидкістю 5-10 м/с, а в Миколаєві вночі південний із швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 0 до -5 градусів, а вдень – від 0 до +6 градусів.

У Сімферополі очікується мінлива хмарність без опадів. Вітер вночі буде південно-західний із швидкістю 3-8 м/с, а вдень – західний із швидкістю 3-8 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від -1 до -3 градусів, а вдень – від +4 до +6 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україну накриє потужний циклон. Де пройдуть снігопади та зливи 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.01.2024 2222
Еще материалы раздела «Суспільство»