<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
05.02.2024 260

Страйкшоп – постачальник спорядження для тренувань НГУ

Група компаній Страйкшоп (Strikeshop) вже давно працює на українському ринку. ІЗ невеликого магазину вона перетворилася в цілу систему, яка включає онлайн-магазин, 6 офлайн-магазинів у Києві, Львові, Івано-Франківську та Коломиї, арену та полігон для страйкбольних ігор та постійні освітні та благодійні івенти. Один із напрямів діяльності, який актуалізувався з початком повномасштабного вторгнення – тактичні тренування військовослужбовців із використанням страйкбольного спорядження.

Чому страйкбол такий класний для тактичних тренувань

- Для військовослужбовців, особливо новобранців, надзвичайно важливо пройти повноцінну підготовку, яка включає в себе поводження зі зброєю, дії на полі бою, взаємодію в групах тощо. Страйкбольна гра дає можливість пройти таку підготовку максимально ефективно, адже дуже близька до реального бою по своїй механіці.

Тренування в різних умовах – на полігоні, в приміщеннях, CQB-бої на близьких дистанціях – дозволяє призвичаїти бійців до усіляких несподіванок. Подолання перешкод, маскування за допомогою спеціальних засобів або підручних речей.

Імітація бойової зброї – наступний аспект, який необхідно враховувати. Більшість страйкбольних копій робляться максимально подібними до реальних прототипів. Працюючи із ними, бійці опановують необхідні навички, доводячи їх до автоматизму.

Групова динаміка – ще одна перевага стракбольних тренувань. Адже успіх в бою залежить не тільки від конкретної людини, але і від дій побратимів. Зв’язок, взаємодія в команді, комунікація – це також відпрацьовується на полігоні.

Не можна оминути і надзвичайну економічність страйкбольних боїв. Згідно з розрахунками, застосування страйкбольної зброї робить тренування ближнього вогневого бою аж до 400 разів дешевшим за аналогічне з використанням вогнепальної зброї!

Нарешті, страйкбольне тренування, при дотриманні відповідних умов захисту, є повністю безпечним. Постріли пластикових кульок достатньо відчутні, щоб створити у гравців ефект реальної загрози, але недостатні, щоб спричинити великий біль або травмування.

Страйкшоп і Нацгвардія – партнери

Нацгвардія - один з перших силових підрозділів, що офіційно визнав величезний тренувальний потенціал страйкболу. Виразником цього стало підписання контракту на постачання обладнання та сучасних систем для тренування штурмових підрозділів НГУ, що відбулося влітку в Києві за участю БО «Фонд Наступу» і БО «Help Heroes of Ukraine» (США).

У підписанні контракту взяли участь генеральний директор групи компаній Strikeshop Олександр Потеряйло та директор департаменту B2B Володимир Уланенко. Група компаній Strikeshop стала одним з постачальників страйкбольної зброї та спорядження для НГУ та ЗСУ. Під час укладання контракту було наголошено на важливості поширення навчальних систем імітації бою у збройних силах та їх впливу на втрати та підготовку бійців.

Окрім цього, групою компаній Страйкшоп ведеться постійна активна робота з пропагування тактичних тренувань серед інших військових підрозділів та цивільних громадських організацій.

photo_2023-11-25_08-05-53

Наступні кроки

Група компаній Страйкшоп не зупиняється на досягнутому. Постійно проводяться тренінги, страйкбольні ігри, тренування. Команда працює над популяризацією страйкболу, постійно випускаючи відеоогляди та тематичні відеоролики. А асортимент магазину розширюється мало не щотижня, щоб максимально задовольнити попит клієнтів. Адже і у Страйкшопа, і у Нацгвардії та Збройних Сил одна мета – якнайшвидше наблизити нашу спільну перемогу!

Оценка материала:

5.00 / 2
Страйкшоп – постачальник спорядження для тренувань НГУ 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
05.02.2024 260
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

    Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.

  • Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке

    Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки революционизируют деревообрабатывающую отрасль. Узнайте об их преимуществах, технических характеристиках и влиянии на производство. Советы по выбору и использованию.

  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.