<
НОВИНИ ДНЯ: НАТО звинуватила Росію в гібридних діях в Європі: жорстка заява Альянсу  Чотири основних фронти: генерал Маломуж назвав найгарячіші напрямки у травні  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господиньвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
07.02.2024 248

Ефективність Раундап Макс

У прагненні позбутися бур'янів на ділянці багато хто віддає перевагу відомому засобу Раундап. Склад препарату, розробленого компанією Монсанто, було отримано в результаті семи років досліджень. Ефективність Раундап Макс неодноразово була підтверджена протягом багатьох років його використання. Тому сьогодні цей засіб обирають не лише дачники, а й сільськогосподарські компанії у всьому світі.

Особливості Раундап

Раундап є системним гербіцидом суцільної дії, який ефективно використовується проти багатьох видів однодольних та дводольних рослин. Основною діючою речовиною препарату є калійна сіль гліфосату. Окрім цього, до складу включені різні допоміжні речовини, що сприяє швидкому поглинанню рослиною нанесеного розчину, його транспортування в наземні та підземні частини. Завдяки цьому 75% гліфосату вбирається рослиною вже протягом першої години, 90% протягом 3 годин. З часом блокуються точки зростання, припиняється розвиток рослини і вона гине.

Плюси Раундап Макс

При використанні цього засобу фермери відзначають низку переваг:

- посів необхідних культур може виконуватися вже через три доби після обробки;

допустимо обприскувати бур'яни по росі;

обробку можна проводити за годину до дощу;

температурні стрибки в межах від +2 °C до +30 °C не впливають на якість кінцевого результату.

Поради щодо придбання оригіналу Раундап Макс

Щоб обробка справді була ефективною, слід подбати про те, щоб придбати оригінал препарату. Зробити це можна у магазині parcel.com.ua, де представлені тільки оригінальні засоби захисту від бур'янів.

Також важливо дотримуватися вказаних правил обробки. Виробник регламентує порядок застосування Раундап Макс у докладній інструкції, яку можна побачити на сторінці товару. Пропорції розведення засобу у воді становлять 30-60 мл препарату на 10 л води. Витрата залежить від особливостей оброблюваної ділянки та її призначення та в середньому становить 10 л готового розчину на 1 сотку.

Препарат відомий своєю ефективністю у боротьбі з пирієм, берізкою, кульбабою, осотом, очеретом, лопухом та іншими рослинами, які часто виявляються зайвими на ділянці. Обробку можна проводити як суцільну, так і на окремих ділянках, наприклад, у міжряддях. Враховуючи невелику вартість засобу та його гарантовану ефективність, можна говорити про те, що застосовувати Раундап набагато вигідніше за аналоги. Крім того, можна бути впевненим у тому, що докладені зусилля будуть недаремними. Тому вибір на користь Раундап Макс актуальний у більшості випадків.

Оценка материала:

5.00 / 3
Ефективність Раундап Макс 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
07.02.2024 248
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний