<
НОВИНИ ДНЯ: НАТО звинуватила Росію в гібридних діях в Європі: жорстка заява Альянсу  Чотири основних фронти: генерал Маломуж назвав найгарячіші напрямки у травні  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господиньвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
15.02.2024 228

Проволочки вимірювальні: найкращий інструмент тільки в компанії “ТОКІН”!

Проволочки вимірювальні: основні особливості. Спосіб застосування вимірювальних проволочек. Що потрібно знати ще про проволочки для вимірювання?

1_14.02.2024

Вимірювальні пристрої, які використовують, щоб виміряти середній діаметр зовнішньої різьби, товщину зубів, ширину западин шліцевих валів та втулок, що мають евольвентний профіль - це проволочки.

Замовити такий вимірювальний інструмент завжди можна в компанії “ТОКІН”, яка за розумними цінами та з доставкою в будь-який регіон України реалізує високоточну, якісну, надзвичайно ефективну продукцію відомих виробників. Підібрати оптимальну модифікацію пристрою для проведення вимірювань можна на сторінках віртуального каталогу.

Проволочки вимірювальні: основні особливості

Всі, представлені в асортименті “ТОКІН” моделі, виготовлені у відповідності з чинними нормативними документами, успішно пройшли метрологічний контроль. Мають різний типорозмір. Реалізуються комплектами по три пристрої зі спеціальними бірками, запакованими в пластмасовий футляр.

Як правило, проволочки вимірювальні виготовляються з хромистої чи підшипникової сталі, рідше з вуглецевої, мають зносостійке покриття. Твердість робочої поверхні може варіюватися в діапазоні 59 - 65 HRCe.

Особливості конструкції пристрою надають можливість використовувати його з різними інструментами для встановлення чи підвішування на обладнанні.

Спосіб застосування

Проволочки для вимірювання можна використовувати по різному:

- Метод однієї проволочки;

Метод двох проволочок;

Метод трьох проволочок - найбільш популярний спосіб, оскільки даний підхід для заміру середнього діаметра передбачає високу точність кінцевого результату.

Методика трьох проволочок базується на отриманні значення середнього діаметра різьби шляхом розрахунку діаметра уявного циліндра, який перетинає різьбові витки. В такий спосіб легко виміряти діаметр дюймової, метричної, трапецеїдальної різьби. Безпосередній показник розміру різьби визначають, застосовуючи контактні вимірювальні інструменти.

Як оформити замовлення?

Щоб проволочки купити за вигідною ціною в компанії “ТОКІН”, необхідно попередньо підібрати оптимальну модель пристрою у віртуальному каталогу. Зробити це можна самостійно або за допомогою досвідчених фахівців, які охоче вас проконсультують в телефонному режимі. Швидко замовити високоякісний вимірювальний інструмент можна безпосередньо на сайті “ТОКІН” або, зателефонувавши менеджерам компанії за номером контактного телефону.

Оценка материала:

5.00 / 2
Проволочки вимірювальні: найкращий інструмент тільки в компанії “ТОКІН”! 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
15.02.2024 228
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний