<
НОВИНИ ДНЯ: Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великденьвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
20.02.2024 374

Секрет ідеальної сервіровки: набори посуду Luminarc

Якість тарілок може значно впливати на ваш досвід під час їжі. Їжа може бути смачнішою, якщо вона красиво сервірована на стильних тарілках, які підходять для даного типу їжі. Крім того, якісні тарілки з безпечних матеріалів не вбирають запахи та довше зберігають їжу гарячою або холодною. Саме тому набори посуду Luminarc - стали еталоном по всій Європі, адже важливо також обирати тарілки, які відповідають вашим потребам та стилю життя, адже зручні та практичні тарілки роблять процес їжі більш приємним.

Чому варто вибрати набір Luminarc? 

- Доступна ціна: Набори Luminarc за ціною доступні широкому колу покупців.

Різноманіття:   

  • Серії: Diwali, Everyday, Trianon, Cadіx, Lotusia, Carine, Harena
  • Кольори: Білий, чорний, коричневий, сірий, червоний, з візерунком, блакитний
  • Кількість предметів: від 6 до 48

- Практичність: 

  • Матеріал: ударостійке скло
  • Властивості: стійкість до сколів і подряпин, можливість використання в посудомийній машині та мікрохвильовій печі

- Універсальність: Підходять для щоденного використання та особливих випадків.

Стильний дизайн: Різноманіття стилів і дизайнів дозволяє підібрати набір, який прикрасить вашу кухню.

Безпека: Виготовлені з екологічно чистих матеріалів, не містять шкідливих речовин.

Обираючи набори посуду Luminarc, ви отримуєте не лише стильні і якісні товари, але й можливість створювати неповторні обіди та вечері з французьким шиком. Завдяки різноманітному вибору дизайнів і кольорів, кожен зможе знайти ідеальну сервіровку для свого столу.

Порівняння з іншими брендами:

БрендПеревагиНедоліки
Luminarc Доступная ціна, міцність, довговічність, широкий асортимент, стильний дизайн Не такий вишуканий дизайн, як у деяких інших брендів
Arcoroc Міцний, легкий, доступний Не такий стильний, як Luminarc
Pasabahce Стильний дизайн, висока якість Дорогий
Bormioli Rocco Італійський дизайн, висока якість Дуже дорогий

 

Популярні серії посуду Luminarc роблять вибір ще більш захоплюючим. Вони включають яскраві та стильні зразки, які відповідають різноманітним смакам і стилям. Серії, такі як Diwali з зі східними орнаментами, Everyday з практичними рішеннями, Trianon з вишуканим дизайном, Cadіx з сучасним стилем, Lotusia з ніжними квітковими малюнками, Carine з класичними рельєфними малюнками та Harena з морською тематикою, додають кухонному інтер'єру особливий шарм та вишуканість. Незалежно від вашого вибору, серії Luminarc гармонійно поєднують в собі елегантність, функціональність та стиль, щоб створити неповторну атмосферу на вашому столі.

Особливості посуду, які впливають на естетику посуду на кухні

Набори посуду Luminarc демонструють високу міцність та довговічність, що робить їх ідеальним вибором для щоденного використання. Зручність у догляді та можливість використання в посудомийній машині та мікрохвильовій печі роблять їх незамінними у кожній кухні.

Отримайте задоволення від приготування та подачі страв разом із наборами посуду Luminarc, які відповідають найвищим стандартам якості та дизайну. Зробіть свої обіди та вечері особливими та неповторними з Luminarc!

Оценка материала:

5.00 / 3
Секрет ідеальної сервіровки: набори посуду Luminarc 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
20.02.2024 374
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний