<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізаціювсі новини дня
Політика
Росія
02.03.2024 1346

У Кремлі відреагували на негативні коментарі журналіста Карлсона щодо його інтерв’ю з Путіним

Такер Карлсон зробив заяву після виходу інтерв'ю з Володимиром Путіним.

905c3c69d8cde9c3c06618dfd02c980a_02.03.24

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков відреагував на коментар американського журналіста Такера Карлсона, який після інтерв'ю з Володимиром Путіним зробив заяву про те, що "це найтупіше, що я чув".  Так журналіст прокоментував слова російського диктатора про "денацифікацію" України. Пише ТСН. 

"Він американець, багато чого не розуміє. Такер Карлсон – американський журналіст і в нього свій світогляд, і з дуже-дуже багатьом, що в нас у країні, він категорично не згоден", – заявив речник російського президента.

За його словами, у Путіна  не було мети переконувати Карлсона.

"Сам той факт, що він брав інтерв'ю в Путіна, звичайно, не означає, що хтось намагався його навернути у свою віру... Це було б безглуздо, і ні в кого таких намірів не було", – додав речник Путіна.

Нагадаємо, Путін під час свого інтерв'ю американському провокатору Такеру Карлсону майже пів години розповідав вигадану "історію України".

Оценка материала:

5.00 / 3
У Кремлі відреагували на негативні коментарі журналіста Карлсона щодо його інтерв’ю з Путіним 5.00 5 3
Політика / Росія
02.03.2024 1346
Еще материалы раздела «Росія»