<
НОВИНИ ДНЯ: Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експертавсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
12.03.2024 287

Дитяча машина на акумуляторі – чудовий подарунок

Іграшки допомагають малюкам розвивати вміння, навички, а деколи і здібності. Під час гри розвивається одразу кілька важливих механізмів психіки. Перша іграшка немовляти вчить її концентрувати увагу, реагувати на звук, стимулює працю ручками. Коли дитина стає старшою, вона починає розуміти призначення навколишніх предметів, фантазує. Тому ляльковий посуд, набір меблів, лікарські інструменти принесуть радість. Адже в очах дитини це справжні предмети, які використовують в повсякденному житті дорослі. Тож уявіть, які емоції принесе дитяча машина на акумуляторі.

З одного боку, така іграшка – занадто дорога забава, але з іншого – саме вона допоможе вашій дитині розвинути фантазію, прищепити почуття відповідальності, поліпшити уважність, реакцію та комунікативні навички з однолітками. Граючись, ваш малюк швидко засвоїть ази водіння та правила дорожнього руху.

Види автомобільчиків

Електрокари користуються популярністю, до того ж вони надзвичайно оригінальні та веселі, оскільки з ними діти наслідують своїх батьків.

Виробники приділяють багато уваги деталям та асортименту. В інтернет-магазині можна обрати свій варіант з великого переліку:

- джипи;

сучасні моделі легкового автомобіля (безліч марок);

мотоцикли;

трактори;

вантажівки;

електроквадроцикли.

Пропозицій безліч, тому ви легко знайдете дитячу машину на акумуляторі за своїми уподобаннями, для відповідного віку та цінового діапазону.

Не всі електромобілі однакові

Ви прийняли рішення зробити дитині диво-подарунок. Перш за все, необхідно ознайомитися з основними факторами. Швидкість та система безпеки, розмір та вага – всі ці питання важливі не тільки перед придбанням справжнього автомобіля. Дитячі машини також класифікують за потужністю, віком та максимальною вагою.

Найпоширеніші види техніки поділяють на три типи живлення:

1. Електрокар 6В. Для малюків від 1 до 4 років. Максимальна граничність віку залежить від ваги та зросту дитини. Швидкість авто досягає 3,5 км/год.

2. Електромобіль 12В. Дітки 1-6 років будуть насолоджуватися досить тривалий час іграшкою. Максимальна швидкість 6-7 км/год.

3. Дитяча машина на акумуляторі 24В. Це значно надійніші та більші за розміром авто. Переважно вони двомісні, підходять для двох карапузів 2-3 років, або однієї дорослої дитини до 7-8 років.

Який би тип живлення ви не обрали, таке авто поєднує в собі іграшку та повноцінний транспортний засіб.

Необхідна комплектація

Як і в реальному житті, техніка безпеки повинна бути присутня. Тож, якщо ви придбали малюку такий вид транспорту, як дитяча машина на акумуляторі, то подбайте про захист:

1. Ремінь безпеки. Він фіксує малюка, знижує ризик травми при аварії. В автомобілях, що розвивають досить високу швидкість, вони вкрай необхідні.

2. Шолом. Захист від черепно-мозкових травм.

3. Захисний бампер. Знизить негативні наслідки аварії.

4. Клаксон. Дитина зможе подати сигнал, сповіщаючи про наближення транспортного засобу.

5. Дистанційне керування. Батьки самі можуть коригувати рух  авто, доки дитина самостійно не освоїть управління машиною.

Всі ці деталі в першу чергу допомагають дбати про безпеку дитини та додають більшої схожості з дорослим авто.

З чого роблять дитячі авто?

На відміну від реального, дитячий автомобіль можна обрати за типом кузова.

Звісно, пластик зустрічається найчастіше. Він легкий, але водночас досить міцний, моделі з цього матеріалу більш бюджетні. Та при сильному ударі може зазнати серйозних пошкоджень.

Більш міцний та довготривалий матеріал – метал. Основний недолік – вага та вартість. Тому повністю металеві моделі зустрічаються вкрай рідко.

Компроміс – поєднання металу та пластику. Переваги двох попередніх варіантів будуть тільки на користь.

Ви обрали, яка саме дитяча машина на акумуляторі буде у вашого малюка? Бажаєте детально ознайомитися з різними моделями та оглянути кращі апарати? Завітайте до інтернет-магазину Igrushki7km та виберіть подарунок для своєї дитини.

Оценка материала:

5.00 / 3
Дитяча машина на акумуляторі – чудовий подарунок 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
12.03.2024 287
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний
  • Як вибрати принт на блокнот Як вибрати принт на блокнот

    Блокнот, що має відповідний принт з брендом компанії, представляє собою один із видів друкованої поліграфічної продукції, що дуже розповсюджений. Він ідеально підходить для робочих та особистих записів, створення нотаток та нагадувань, стаючи важливим елементом іміджевої стратегії будь-якої оновленої компанії. Вироби з персоналізованим дизайном можна подарувати широкому колу осіб: колегам, керівництву, партнерам, постачальникам, клієнтам та іншим зацікавленим сторонам.