<
НОВИНИ ДНЯ: Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Майже пів мільйона: Британія шокувала втратами російської армії у війні в Україні  Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкою  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILD  Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експерта  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.03.2024 280

Куряча печінка у сметанному соусі: смачний та бюджетний рецепт

Особливість приготування курячої печінки в тому, що вона готується в соусі зі сметани та цибулі. Тому виходить ніжною та м'якою.

9c7835c0cd476f9d85f4b78607876207_14.03.24

Курячу печінку в сметанному соусі подавайте до картопляного пюре, макаронів, гречки або рису. Пише ТСН. 

Інгредієнти

куряча печінка - 700 г

ріпчаста цибуля - 2 шт.

сметана 10% - 400 г

часник - 2 зубчики

гірчиця - 1 ч. л.

Олія - 2 ст. л.

вершкове масло - 50 г

перець чорний мелений

  1. Курячу печінку очистіть від жовчних проток та плівок. Промийте та обсушіть. Розріжте навпіл.
  2. Цибулю наріжте півкільцями.
  3. На сковороді розігрійте олію та вершкове масло. Обсмажте цибулю до м'якості.
  4. До цибулі відправте курячу печінку і обсмажте усі вісім хвилин. Додайте дрібно нарізаний часник, перець, сіль, гірчицю та сметану. Перемішайте, протушкуйте п'ять хвилин. Потім накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні ще п'ять хвилин.

Поради:

  • Сметану використовуйте будь-якої жирності.

Оценка материала:

5.00 / 2
Куряча печінка у сметанному соусі: смачний та бюджетний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.03.2024 280
Еще материалы раздела «Суспільство»