НОВИНИ ДНЯ: Питання не в дефіциті літаків, а пілотів: Зеленський пояснив потребу в МіГ-29 від Польщі  Мотивація попри війну: Соціологи пояснили, що допомагає українцям не втрачати сенс життя  "Це грабіж": Путін обурився через заморожені активи та погрожує Європі судами  "Втома - не капітуляція". Більшість українців не приймають ультиматуми РФ, - КМІС  Кредит ЄС для України на €90 млрд: в уряді сказали, куди витратять гроші  Фінансовий гороскоп на 2026 рік  Майже в півтора рази більше, ніж у листопаді. Мадяр розповів про успіхи СБС у груднівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.03.2024 505

Куряча печінка у сметанному соусі: смачний та бюджетний рецепт

Особливість приготування курячої печінки в тому, що вона готується в соусі зі сметани та цибулі. Тому виходить ніжною та м'якою.

9c7835c0cd476f9d85f4b78607876207_14.03.24

Курячу печінку в сметанному соусі подавайте до картопляного пюре, макаронів, гречки або рису. Пише ТСН. 

Інгредієнти

куряча печінка - 700 г

ріпчаста цибуля - 2 шт.

сметана 10% - 400 г

часник - 2 зубчики

гірчиця - 1 ч. л.

Олія - 2 ст. л.

вершкове масло - 50 г

перець чорний мелений

  1. Курячу печінку очистіть від жовчних проток та плівок. Промийте та обсушіть. Розріжте навпіл.
  2. Цибулю наріжте півкільцями.
  3. На сковороді розігрійте олію та вершкове масло. Обсмажте цибулю до м'якості.
  4. До цибулі відправте курячу печінку і обсмажте усі вісім хвилин. Додайте дрібно нарізаний часник, перець, сіль, гірчицю та сметану. Перемішайте, протушкуйте п'ять хвилин. Потім накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні ще п'ять хвилин.

Поради:

  • Сметану використовуйте будь-якої жирності.

Оценка материала:

5.00 / 2
Куряча печінка у сметанному соусі: смачний та бюджетний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.03.2024 505
Еще материалы раздела «Суспільство»