<
НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
23.03.2024 414

Perla Helsa разом з CLUST незабаром представить свої продукти на ринку Польщі

Perla Helsa, український виробник вітамінів та дієтичних добавок, оголосив про свій вихід на ринок Польщі у партнерстві з венчурним білдером CLUST. Спільне зусилля двох компаній спрямоване на впровадження нової концепції під назвою holistic beauty, тобто розвитку цілої холістичної екосистеми, де будуть не тільки вітаміни, а й освітні програми, спортивні марафони, консультації, доглядова косметика тощо. Все це має значно збільшити клієнтську базу, а також привернути увагу до продукту не лише українців, які мешкають у Польщі, а й іноземних громадян.

Про початок співпраці між Perla Helsa та CLUST, а також про сфери відповідальності, дослідження польського ринку, адаптацію бренду та підготовку до випуску на новому ринку розповідають засновник і СЕО компанії Perla Helsa Денис Сахаров та засновник і СЕО венчур білдера CLUST Руслан Тимофєєв.

Особливості співробітництва Perla Helsa і CLUST

Як зазначив Денис Сахаров, ідея розширення бренду Perla Helsa на зовнішні ринки зародилася задовго до початку повномасштабної війни з огляду на успішний розвиток бренду на рідному українському ринку. Повномасштабна війна, проблеми з виробництвом через атаки на енергетичну інфраструктуру, ускладнення логістики лише посили необхідність диференціювати ризики та заявити про себе на європейському ринку. У 2022 році стало очевидно, що для подальшого зростання необхідно активно виходити на зарубіжні ринки — так Perla Helsa розпочала пошук партнера, який підсилив би бізнес експертизою та фінансуванням. Але для СЕО Perla Helsa було важливо не просто знайти інвестиції, а саме знайти партнера зі спільним баченням. І таким партнером став венчур білдер CLUST.

Отже, співпраця з компанією CLUST для Perla Helsa є стратегічно важливими інвестиціями, оскільки для успішної експансії потрібна компетентна команда, здатна ефективно працювати у сфері електронної комерції та знайома з іноземними ринками. Партнерство із CLUST забезпечує саме таку можливість. Адже венчур білдер CLUST, який заснував Руслан Тимофєєв, спеціалізується на запуску стартапів і масштабуванні успішних українських бізнесів на ринки Європи, Азії та Латинської Америки.

Перші кроки до співпраці між компаніями були зроблені ще рік тому, а потім команди обох компаній розпочали дослідження ринку, аналіз конкурентів та виявлення цільової аудиторії. Через пів року почали формувати команду, налаштовувати логістику та готуватися до офіційного запуску.

Спільні зусилля Perla Helsa та CLUST ґрунтуються на поєднанні їх сильних сторін.

«Співпраця між CLUST і Perla Helsa — це поєднання наших сильних сторін: жаги Дениса створювати high quality продукти, його досвід з побудови стратегії, інфлюенс-маркетингу, продакт-менеджменту — зі сторони Perla Helsa. А зі сторони CLUST — операційний досвід, швидкість у тестуванні гіпотез, логістика, робота з локальними командами по всьому світу, єкспертиза в тому, як вибудовувати глобальний бізнес на сотні мільйонів доларів», — коментує Руслан Тимофєєв, Founder CLUST.

Як просувається вихід на польський ринок

Тепер обидві компанії, Perla Helsa і venture builder CLUST, готуються до освоєння нового закордонного ринку. Польща була обрана як пріоритетний напрям для освоєння не просто так, а враховуючи її близькість до України та значну наявність української діаспори. Perla Helsa буде представлена на польському ринку під назвою Perla. Компанія планує використати досвід успішного залучення клієнтів через інфлюєнс-маркетинг, а також активно розробляє стратегії рекламних кампаній у соціальних мережах та пошукових системах.

Наразі більша частина команди, яка працює над запуском Perla у Польщі, складається з українців, але в майбутньому планується залучення місцевих експертів, особливо в галузі маркетингу, щоб краще розуміти потреби місцевої аудиторії.

По мірі того, як бренд Perla зростатиме, у компанії планують оцінювати різні метрики, такі як середній чек, LTV і Retention Rate, щоб адаптувати стратегії та розширювати продуктову лінійку.

Компанія вже має список країн, куди хотілося б масштабуватися, щоб побудувати глобальний бренд Perla та стати компанією-єдинорогом, але про це обіцяють розказати після успішної адаптації на ринку Польщі.

Також зазначається, що CLUST наразі шукає операційного директора (СОО) в Perla на польський ринок.

Оценка материала:

5.00 / 3
Perla Helsa разом з CLUST незабаром представить свої продукти на ринку Польщі 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
23.03.2024 414
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний
  • Як вибрати принт на блокнот Як вибрати принт на блокнот

    Блокнот, що має відповідний принт з брендом компанії, представляє собою один із видів друкованої поліграфічної продукції, що дуже розповсюджений. Він ідеально підходить для робочих та особистих записів, створення нотаток та нагадувань, стаючи важливим елементом іміджевої стратегії будь-якої оновленої компанії. Вироби з персоналізованим дизайном можна подарувати широкому колу осіб: колегам, керівництву, партнерам, постачальникам, клієнтам та іншим зацікавленим сторонам.

  • Ідеї для принтів на одязі Ідеї для принтів на одязі

    Идеи для принтов на одежде | Вдохновение для уникального стиля

  • Как долго потребуется для освоения английского языка Как долго потребуется для освоения английского языка

    Когда возникает желание погрузиться в изучение нового языка, часто возникает вопрос: сколько времени потребуется для его освоения? Можно ли овладеть им за несколько дней, недель или месяцев? Конечно, хочется верить, что эта цель доступна, ведь, как говорят, «главное − захотеть, и все получится». Однако давайте будем реалистами. Изучить язык за один день − это чистая фантазия. Реальным достижением будет освоение базовых приветственных выражений, ознакомление с алфавитом и основами произношения. За неделю можно рассчитывать на расширение словарного запаса благодаря изучению простых слов и фраз, а также освоение базовых грамматических правил. Через месяц вы уже сможете здороваться, представляться, составлять простые предложения и знать основные временные формы со всеми их нюансами.