<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.03.2024 256

Суттєво менше 500 тисяч: Сирський оцінив потреби в мобілізації

У Збройних силах України переглянули потребу в мобілізації після аудиту певних частин. Цифра буде суттєво меншою за 500 тисяч.

Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його інтерв’ю державному агентству "Укрінформ".

"Після перегляду наших внутрішніх ресурсів та уточнення бойового складу Збройних сил ця цифра була суттєво зменшена. Ми очікуємо, що у нас буде достатньо людей, здатних захищати Батьківщину. Йдеться не лише про мобілізованих, але й про добровольців", - сказав Сирський, відповідачі на питання щодо цифри у 500 тисяч, яка називалася раніше.

За його словами, наразі переглядають чисельність певних частин, які не беруть участі у бойових діях, на підставі аудиту їхньої діяльності. "Це дало нам змогу вивільнити тисячі військовослужбовців і спрямувати їх до бойових частин", - сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 2
Суттєво менше 500 тисяч: Сирський оцінив потреби в мобілізації 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.03.2024 256
Еще материалы раздела «Суспільство»