<
НОВИНИ ДНЯ: Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикинівсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
29.03.2024 363

Як змінити кухню за допомогою модульного гарнітура

Серед широкого асортименту меблів особливо варто виділити секційні гарнітури. Про їхні властивості та переваги можна розповідати багато, але краще зупинитися на основних моментах.

Модульні кухні являють собою своєрідний конструктор, з якого можна легко скласти гарнітур своєї мрії. Головна їхня особливість – наявність окремих елементів, кожен із яких виконує свою функцію й може використовуватись самостійно. Купити кухонні меблі у вигляді секцій варто через поєднання великої кількості переваг.

Що таке модульний кухонний гарнітур?

Вибираючи такий варіант, власник на свій розсуд може поєднувати окремі секції між собою. За бажанням їх можна переставляти місцями, доповнювати новими елементами або навпаки забирати їх. Це дозволяє постійно оновлювати інтер’єр, не купуючи щоразу новий гарнітур.

Стандартна модульна кухня може складатися з окремих шафок, тумбочок під побутову техніку, поличок, висувних ящиків, стійок та, звичайно, стільниці, яка пов'язує всі ці елементи між собою. Крім того, додатково модульні меблі можна доукомплектовувати стільцями, столом та іншими предметами інтер'єру, які дозволяють досягти максимального комфорту.

Основні переваги модульного гарнітура

Сучасні модульні кухні поєднують у собі велику кількість плюсів, а саме:

1. Доступна вартість. Секційні кухні уніфіковані, їх виготовляють відразу цілими партіями, тому вони коштують дешевше. Також виробники використовують порівняно дешеві матеріали, що впливає на ціну готових секцій.

2. Комфортне та вигідне компонування. Ви самостійно обираєте не лише самі секції, з яких буде складатися ваша кухня, а і їхній колір та матеріал. Є цікаві рішення для прихильників креативу. Наприклад, можна комбінувати елементи різного кольору чи стилю, щоб створити оригінальний та незвичайний інтер’єр.

3. Швидкий монтаж та демонтаж конструкцій. Усі модульні кухні складаються по принципу конструктора та мають у наборі всі необхідні деталі для самостійної збірки. Також готовий комплект можна легко розібрати, коли виникне потреба. Це гарний варіант для людей, які змушені часто змінювати місце проживання.

4. Простота експлуатації та ремонту. Якщо раптом один із модулів зіпсується, його можна буде легко замінити або відремонтувати.

Якщо вам набридли стандартні рішення та буденність на кухні, ви хочете чогось особливого, неодмінно варто звернути увагу на модульні комплекти. Вони дають можливість проявити свою фантазію та створити таке приміщення, у якому господарям і гостям буде максимально комфортно.

Варіанти матеріалів для виготовлення секційних меблів

Ні для кого не секрет, що термін служби гарнітура, особливо кухонного, залежить від сировини, яку використовували виробники. Кухня – приміщення зі специфічним мікрокліматом. Тут часто підвищена вологість і дуже багато пари, тому куплений вами комплект повинен бути стійким до таких факторів.

Зазвичай модульні кухні виготовляються з глянцевої або ламінованої ДСП та МДФ. Перший варіант вважається доступнішим матеріалом, проте стійко переносить вплив вологи, побутової хімії завдяки наявності захисту (покриття лаком або спеціальною плівкою).

МДФ також відрізняється стійкістю до пари та підвищеної вологості. Він досить міцний, але при цьому легкий. Обидва матеріали мають широку колірну палітру, а також вибір текстур.

Типи модульних кухонь

Залежно від планування та розмірів приміщенні набірний кухонний гарнітур поділяється на такі типи:

- прямий, коли всі модулі розташовуються вздовж стіни з однієї сторони;

дворядний – секції розміщуються під двома стінами, часто мають відкриті полиці;

П-подібний варіант передбачає розташування вздовж трьох стін та підходить для досить просторих приміщень;

півострівний та острівний тип дає можливість розміщувати модулі не лише по периметру кімнати, але й в її центральній частині;

кутовий – робочий простір займає кутову зону, що максимально зберігає вільний простір.

Оскільки модулі незалежні один від одного, ви можете через певний час змінювати планування кухні. В інтернет-магазині «СКЛАД МЕБЛІВ» ви знайдете досить широкий вибір різноманітних гарнітурів у світлих або темних відтінках на будь-який смак.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як змінити кухню за допомогою модульного гарнітура 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
29.03.2024 363
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний
  • Як вибрати принт на блокнот Як вибрати принт на блокнот

    Блокнот, що має відповідний принт з брендом компанії, представляє собою один із видів друкованої поліграфічної продукції, що дуже розповсюджений. Він ідеально підходить для робочих та особистих записів, створення нотаток та нагадувань, стаючи важливим елементом іміджевої стратегії будь-якої оновленої компанії. Вироби з персоналізованим дизайном можна подарувати широкому колу осіб: колегам, керівництву, партнерам, постачальникам, клієнтам та іншим зацікавленим сторонам.

  • Ідеї для принтів на одязі Ідеї для принтів на одязі

    Идеи для принтов на одежде | Вдохновение для уникального стиля

  • Как долго потребуется для освоения английского языка Как долго потребуется для освоения английского языка

    Когда возникает желание погрузиться в изучение нового языка, часто возникает вопрос: сколько времени потребуется для его освоения? Можно ли овладеть им за несколько дней, недель или месяцев? Конечно, хочется верить, что эта цель доступна, ведь, как говорят, «главное − захотеть, и все получится». Однако давайте будем реалистами. Изучить язык за один день − это чистая фантазия. Реальным достижением будет освоение базовых приветственных выражений, ознакомление с алфавитом и основами произношения. За неделю можно рассчитывать на расширение словарного запаса благодаря изучению простых слов и фраз, а также освоение базовых грамматических правил. Через месяц вы уже сможете здороваться, представляться, составлять простые предложения и знать основные временные формы со всеми их нюансами.