<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
04.04.2024 367

Бріфи або боксери, а може стрінги?

Чоловіча нижня білизна – це не «просто» чоловіча білизна. Не кожен чоловік відчуває себе вільно і комфортно в облягаючих боксерах, і не кожного можна переконати спробувати стрінги. Це пов’язано з особистими вподобаннями. Отже, які типи білизни ми рекомендуємо для конкретних типів чоловіків? Відповідаємо на запитання, виходячи з власних багаторічних спостережень та спілкування з нашою аудиторією.

В цій статті ми розкажемо вам, яку нижню білизну ми рекомендуємо різним чоловікам - любителям спорту або навпаки диванного відпочинку, поціновувачам класики або інноваційних новинок, шанувальникам оголеного тіла або любителям його прикрити.

Бріфи для традиціоналістів

Бріфи (так звані класичні труси схожі на плавки) відрізняються простим кроєм, щільною посадкою та добре фіксують інтимну зону за рахунок гульфіка.

Бріфи відмінно підходять під облягаючі джинси, для занять спортом та активного способу життя, добре тримають інтимну зону і забезпечують свободу рухів. Модель ідеальна на літо - подарує легкість та комфортні відчуття, особливо з легких, приємно «охолоджуючих» тканин таких, як бамбук та мікромодал.

Обирайте бріфи, якщо:

- ви прихильник вічної класики

замість сюрпризів ви обираєте перевірені рішення

вам подобається відчуття, коли все на своїх місцях, вам подобається цей безцінний спокій

не любите великої кількості тканини під одягом

Бріфи різняться між собою кроєм, резинкою (тунельна або широка) та посадкою (низька, середня або висока). Чоловіча білизна Atlantic – тут ви знайдете широкий асортимент бріфів на будь-який смак від мінімалістичних (міні та танго) до класичних (спорт та класика).

Шорти-боксери - найпопулярніший крій чоловічої білизни, на всі випадки життя

Стандартні шорти-боксери - це нижня білизна, яка:

- як і бріфи, щільно прилягає до тіла

має штанини різної довжини в залежності від моделі - від міні (коротких) до довгих (спортивні моделі)

гарантують неймовірний комфорт та свободу рухів

Обирайте саме цю модель, якщо:

ви прихильник спортивного способу життя

ви зосереджені на активності та постійному русі

вам подобаються сучасні рішення, а також ви слідкуєте за трендами

Боксери вільного крою (так звані «сімейні труси») - класика поза часом

Вільні боксери забезпечують надзвичайний рівень комфорту, оскільки не прилягають до тіла, мають лаконічний крій та вільні штанини до середини стегна, в талії м'яка та делікатна тунельна резинка. Вони універсальні, підходять абсолютно під будь-яку фігуру, а вдягати їх можна як під класичні штани, так і під широкі джинси.

Вибирайте вільні боксери, якщо:

ви не любите щільного прилягання тканини до тіла

ви цінуєте комфорт та свободу відчуттів

віддаєте перевагу 100% натуральним матеріалам (як правило боксери вільного крою зроблені зі 100% бавовни)

хочете виразити свою індивідуальність

Сьогодні боксери вільного крою популярні також і серед молодих людей. Бренд Атлантік пропонує безліч різноманітних дизайнів – однотонні, в трендових кольорах, з контрастними резинками та оригінальними принтами.

Стрінги, танга та джоки для сміливих

Чому для сміливих? Такі мінімалістичні моделі характеризуються:

сексуальним характером, відкритим кроєм

глибоким вирізом з боків та заниженою талією

максимально оголеним тілом

Такі моделі добре пасуватимуть чоловікам:

які полюбляють дивувати себе та оточуючих

впевнені в собі та знають свої переваги

схильні до експериментів

цінують відчуття свободи та мінімальної кількості тканини на тілі

Чоловіча білизна Atlantic – безліч варіантів чоловічих трусів, покриває всі потреби та вподобання!

Оценка материала:

5.00 / 3
Бріфи або боксери, а може стрінги? 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
04.04.2024 367
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

    Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.

  • Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке

    Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки революционизируют деревообрабатывающую отрасль. Узнайте об их преимуществах, технических характеристиках и влиянии на производство. Советы по выбору и использованию.

  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.