Життя та Стиль
Суспільство
Рецепт сирного печива з горіхами
Для хрумкого розсипчастого печива обов'язково використовуйте продукти кімнатної температури.
Таке тісто можна приготувати заздалегідь, заморозити і випікати у зручний для вас час. Пише ТСН.
Інгредієнти
Борошно - 320 г
Сир - 200 г
Цукор - 2 ст. л.
масло вершкове - 200 г
розпушувач - 1 ч. л.
цукор ванільний - 1 ч. л.
сіль
яйце - для змащування печива
волоські горіхи - 150 г
цукор - 100 г
- В мисці з'єднайте м'яке вершкове масло, сир, цукор, сіль, ванільний цукор і добре розітріть вилкою. Додайте просіяне борошно з розпушувачем. Замісіть м'яке тісто, помістіть його до пакета і покладіть до холодильника на 40 хвилин.
- Подрібніть горіхи на мілку крихту, змішайте з цукром.
- Дістаньте тісто з холодильника. Робочу поверхню злегка присипте борошном і розкачайте з тіста великий тонкий пласт. Зверху посипте горіхами з цукром і загорніть у рулет. Наріжте ножем на рулетики 3-4 сантиметри. Змастіть яйцем. Викладіть на деко, застелене пергаментом.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин.
Поради:
- Використовуйте сир жирністю 5-9%.